Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Pershkruani mashkullin me nje fjale

Share

descriptionPershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
Duke lexuar postimet tek tema "Pershkruani femren me nje fjale", mendova qe nje teme e tille duhet te ekzistoje dhe per meshkujt.

Permblidheni mendimin tuaj per meshkujt vetem me nje fjale.

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
Kolone

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
Perfitues

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
vendimtar

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
Personalitet

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
Lartesi

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
Autoritar

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
mbeshtetje

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
zot

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
burrë

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
kolos.

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
perfitues

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
burre shteti

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
zhigolo Very Happy:D

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
arrogant

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
Serioz

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
xheloz

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
I paaftë

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
punetor

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
bukurosh

descriptionRe: Pershkruani mashkullin me nje fjale

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi