E nisa kete teme per te mesuar dhe kuptuar edhe mendimet tuaja rreth muzikes sot;
muzika ndonese nje lemi e artit eshte shume e larmishme, sot muzika edhe ngegjohet por pak ma teper me duket mua se po shikohet!
E them shikohet meqe nje gengetar-e vec zerit te vet, aq me te terhjekur e bene shikuesin permes veshjes, kostumit e garderobës dhe video-clipit!

Une e ndegjoj muziken me teper e nese me ndodh ta shikoj, shikoj sa per t'u bindur se kemi edhe te atille e atilla qe i thon vetes kengetar por qe ne esence jane pjese e degjenerimit ...


jepni mendimet tuaja edhe ju

FLM