Probleme me hardiskun? Doni te rikuperoni te dhenat e humbura? Per kete mendon Partition Find and Mount. Le te shikojme bashke funksionet kryesore.


Ky program eshte shume komod dhe nuk ben gje tjeter veçse analizon ne thellesi te gjithe harddisk-qe dhe ndarjet ne to, krijon "imazhe virtuale" te ketyre ndarjeve qe mund te kerkojme me qetesi te dhenat qe na duhen. Partition Find and Mount suporton file system FAT dhe NTFS dhe mbi te gjitha eshte falas!

DOWNLOAD FALAS PARTITION FIND AND MOUNT