Kompania Corsair ka paraqitur një USB për memorie me kapacitet prej 64 gigabajt, që njëkohësisht është edhe më i madhi nga seria e saj Voyager.

Seria e Corsair e flash memorieve USB, Voyager, është interesante për rezistencën e saj në ujë dhe goditje.

Sa i përket vet pajisjes, përveç kapacitetit të rritur prej 64 gigabajtësh dhe mbështetjes për standardin USB 2.0, nuk ka çfarë të thuhet, pos çmimit i cili në Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të sillet rreth 250 dollarë.