I kisha vetëm pesë vjet, mbeta në shtëpi veq vet
shikoja në televizor një film horror
gjithmonë më kanë pëlqyer filmat me drakulla
sidomos kur njerëzit i gjuan nga kulla
dhe ia ngula sytë
duke pritur kush kënd po e mbytë
Por nuk ish kanë fija me myte fare
se pashë diçka qe më erdhë marre
I pashë dy të ri cullak
njani bërtitke shumë, e tjetri ma pak
E u bana shumë merak
Pse nuk po shohë gjak
Ma vone e verëjta se ish kanë një djalë e një çikë
Ky dojke me nxane e ajo me ike
Ajo lëshonte zëra të pa artikuluara
Mua nga frika më rroki shurra
Dhe ma vone ky djali i hypi permbi
Thash he more zot çfarë drakulle i ri
Çika ja ka nise ma fort me bërtite
Sa që ment prej kreje ke tu mi qitë
E pashe se ajo mbajke diçka n'dorë
Mu duk si një kungj, as i trashë ,as i hollë
Mendova se atë kungjin që po e mbanë ajo femër
Është me ia ngulë drakullës n'zemër
Ashtu bre çike mbaje kungjin mbajë
Se e paske gjetë fort t'gate e me maje
E shtrengonte fort, se lëshonte dotë
E puthte shumë dhe qante me lotë
Thashë me siguri e ka nga gëzimi
Dhe drakullës ethet n'bark ja shtini
Por u çudita pa masë
Kur e pashë se drakulla kungjin po ja rrasë
Fillova të trembem, dhe te qajë
Pse me ja fut kungjin çikes pa faj
Thashe kuku çka na qenka ky drakulla i ri
Po don edhe n'qafë gjakun me ja pi
Në ate çast erdhi vëllau im
Unë isha duke qarë dhe plot pikllim
Vëllau më tha çka ke o hajvan
Pse po qanë
Qysh bre çka kom a s'po të shohin sytë,
Apo e sheh se drakulla po don çiken me myt
E ka një kungj të madhë për ibret
Se di ku e ka ble se di ku e ka gjet
Qe një sahat po don me plasë
Herë po ja nxjerr herë po ja rrasë
Sa herë po ja shtinë po m'doket pe mbyte
Nuk ka mujt çika kurr ma me i qel sytë
Herën tjetër du me shiku
Veq filma me drakullën e vjetër.