Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Foto Nostalgjike Nder Vite

Share

descriptionFoto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
Shkodra

[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
Berati

[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
Tirane-Rruga Durrsit dhe Mine Peza Pasticeri Flora

[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

Mitrovica veriore, Kosovë.

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
Qendra e Tiranes dikur

[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
Tirane

[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]
diku ne lagjen time

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
Korce gara me makina viti 1927

[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

Durres-Foto Viti 1990.

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

Një operator telegrafi në jug të Shqipërisë (Ersekë, 1920).

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

Nё rrugёt e Shqipёrisё. Foto J.Hanzellka dhe M.Zikmund. Viti 1959.

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]

Tiranё. Manifestimi i 1 Majit. Viti 1952.

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

descriptionRe: Foto Nostalgjike Nder Vite

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi