Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha u shpreh sot se 23-vjetori i rrëzimit të bustit të diktatorit Enver Hoxha do të jetë një marshim-protestë. “Do të jetë një protestë popullore, kundër pasigurisë, paligjshmërisë që ka ngritur në sistem qeveria e sotme, do të jetë një marshim i thirrur nga PD dhe opozita, në të cilën janë të ftuar të marrin pjesë njerëz që kanë në mendje e zemër flakën e idealeve demokratike”- u shpreh Basha sot në mbledhjen e grupit të Partisë Demokratike.