Mesazhe dashurie nga përtej oqeanit! Është Eliza Dushku e cila dërgon mesazhe dashurie për origjinën e saj, Shqipërinë. Aktorja bukuroshe ka postuar në FB nëj foto të pasaportës të babait të saj me diçiturën “Babai im në rininë e vet. Ndjehem kaq shqiptare”. Eliza Dushku është një ndër aktoret më të suksesshme në Hollivud e cila e ka pohuar disa herë në intervista se është shqiptare dhe ndjehet krenare për këtë