Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Share

description10 fotot që janë në mënyrë qesharake të ngjashme me njëra-tjetrën (Foto)

more_horiz
Disa fotografi kanë ngjashmëri të pabesueshme me njëra tjetrën. Shikoni disa prej tyre më poshtë!

Nëse po kërkoni të argëtoheni dhe të qeshni në këtë fillim të ditës, këto fotografi më poshtë që lajmi.net i sjellë për ju janë shumë qesharake nga mënyra se si i ngjajnë njëra-tjetrës.
Shikoni ato:


1. Kjo bebe e këndshme i ngjanë shumë Wallace Shawn, për shkak të shprehjes së njëjtë të fytyrës!2. Kjo mollë e prerë përgjysmë duket si një fytyrë e një bufi!
3. Kjo fotografi e kësaj bebe ka ngjashmëri të madhe me fotografinë e famshme të Albert Einstein4. Walter White nga ‘Breaking Bad’ duket sikur ‘Ned Flanders’ nga ‘The Simpsons’.5. Van Gogh i përngjanë shumë Chuck Norris-it në këtë autoportret.


6. Kjo mace duket si Batman!7. Gjethja më e frikshme në pyll. Kjo gjethe duket shumë e ngjashme me maskën nga Scream.8. Ky spec i gjelbër duket si Silvestre Stallone.9. Kjo bebe duket ngjashëm si ky qen!10. Këto geta të shqyera i përngjajnë shumë ndërtesës Bull Khalifa.

descriptionRe: 10 fotot që janë në mënyrë qesharake të ngjashme me njëra-tjetrën (Foto)

more_horiz
Sa mpelqeu macja si Batman Perqesh
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi