Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Lojë me shkronjën e parë të fjalës

Share

descriptionLojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
Në shumë forume luhet loja me shkronjen e fundit të fjalës,d.m.th,fillon një fjalë me shkronjën e fundit që ka shkruar postuesi më lart.

Ne propozoj po deshet të luajm lojen me shkronjen e parë të fjales por me ndryshime!Loja luhet kështu postuesi i parë shkruan një fjalë,postuesi pas tij ndryshon vetëm shkronjën e parë të fjalës që ka shkruar postuesi i parë dhe formon një fjalë tjetër ,por pa i humbur kuptimin fjalës.

Loja luhet kështu,po filloj unë i pari: Marr fjalën K-odër

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
postuesi pas meje,i heq shkronjen e parë,dhe i jep asaj fjale një kuptim të plotë,duke i dhënë një shkronjë tjetër në rend të parë,por që ruan kuptimin e fjalës:
Psh,unë shkrova K-odër

ti i heq shkronjën e parë dhe në vend të saj shkruan të zëmë L-odër

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
Sh-kodër

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
zemer
e-mer

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
sh -këmbim

këmbim

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
C-lirim

Lirim

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
L-etër
Etër

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
Ma-kine

Kine

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
era

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
V-era

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
A-betare

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
d-etare

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
E.ksperienc

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
D-erë
-erë

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
Sh-kova

Kova

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
sh-pejtoni
PEJTONI

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
Sh-pesh

Pesh

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
n-derë
derë

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
D-ore

ore

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
s-tart
art

descriptionRe: Lojë me shkronjën e parë të fjalës

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi