Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Share

descriptionSofra Shkodrane

more_horiz
"Ej Shkodër e dashtun, ej Shkodër e bukur, qendra e burrave bujarë, fusha e prestigjit dhe moralit, lumë i dritës e i dijes, toka me aromë trëndafili e zambaku. Shkodër, nëpërmjet bijve të saj..S'po t'livdoj Shkodër, megjithëse je vendi që në të thitha ajrin dhe erën e jetës për herë të parë, o Shkodra ime, kur më priti toka jote e butë dhe dashamirëse, për herë të parë në djepin e prindëve, në parzin t'and, deri sa u rrita…U largova nga ti kaq vjet…
Më ishe zemër para syve të mi…Ruajta gjuhën t'ande dhe, kur u ktheva te ti pas sa e sa vjetësh, më more ndryk deri m'u rehatu zemra.
U gëzova me ty sa t'pava, u gzova me akreba, shokë e dashamirë…
Unë e di Shkodër, se nuk jam gja, veçse mburrem që jam shkodrane…".

descriptionRe: Sofra Shkodrane

more_horiz
a doni miq o sofra shkodrane?

descriptionSofra Shkodrane

more_horiz
Pershendetje Shkodra Flag

descriptionSofra Shkodrane

more_horiz
pershendetje sofra shkodrane Resp

descriptionRe: Sofra Shkodrane

more_horiz

descriptionRe: Sofra Shkodrane

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi