Kompania tajvaneze HTC ka njoftuar se së shpejti do të prezantojë dy modele të reja telefonësh të zgjuar, por pa specifikuara asnjë prej tyre.

Mediat e teknlogjisë kanë zbuluar se modeli i radhës do të jetë One M10, disa të dhëna për të cilin janë publikuar tashmë në internet.

Dështimi me One M9, ka bërë që HTC-ja t’i largohet ngjashmërive me këtë telefon jo vetëm në dizajn dhe t’i përmbahet ngjashmërive me One A9, i cilësuar si një kopje e iPhone 6, por që në të vërtetë është prodhim origjinal i kompanisë tajvanez.

Detajet e telefonit nuk janë zbuluar, por mësohet se ai do të ketë një harduer dhe softuer mesatar.

Burimi: TechSot