Vetem per Emigrantet neper bote, sa nga ju i ndihmoni financiarisht familjaret tuaj?

Ju pershendes dhe uroj te jeni mire te gjithe.

Me lindi ideja te hap kete teme, meqe jemi ne prag festash, dhe shumica nga ne pervecse dhuratave qe jep e merr, ndihmon financiarisht edhe familjen ( familjaret) qe nuk i ndodhen prane.

Nje pyetje kam vetem per emigrantet shqiptare, "I ndihmoni financiarisht familjaret tuaj? apo mendoni vetem per veten tuaj dhe kaq?"

Ju flm ne vazhdim.