Nexhmije Hoxha tregon përralla: Nuk na dilnin rrogat!

Nexhmije Hoxha ka vazhduar të tregojë të pavërteta në intervistën e dhënë për emisionin "Dritare" të Rudina Xhungës.
Sipas vejushës së diktatorit, Enver Hoxha kishte vendosur një rrogë të ulët si për veten ashtu edhe për të, sipas doktrinës leniniste.
Kështu Nexhmija tregon se fillimisht Enveri mirrte 36 mijë, kurse vetë mirrte 22 mijë dhe se më tej rroga ishte bërë 16 mijë për Enverin dhe 11 mijë për të.

Ajo thotë më tej se Enveri i uli rrogat e zyrtarëve të lartë, pasi një zyrtar i PPSH-së nuk duhet ta kishte rrogën më të lartë se gjysma e rrogës së punëtorit