Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Share

descriptionNë cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
Ne londer Smile

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
Ne Australi.

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
Ketu ku jam

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
ne angli

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
Greqi

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
Ketu ku jam.

Gjen gjithcka Perqesh

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
albanistan

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
Ketu ku jam nuk e nderroj

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
greece

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
greqia ja ku eshte, une do te doja te isha nje xhiro Australi.

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
sjam keq dhe ktu ku jam

descriptionRe: Në cilin shtet do dëshironit të jetonit?

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi