Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Share

descriptionCilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
Kemi me shume se tre gjera qe na duhen gjate dites ..portofoli, euro, telefoni

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
Portofoli,telefoni dhe leket

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
canten e punes ,celsat e makines dhe telefonin

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
celulari leket edhe celesat

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
tel
celsat
dosja

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
Portofoli,telefoni dhe leket

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
@marino shkruajti:
tel
celsat
dosja

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
celsat e makines

celsat e shtepis..

canten ( ne brendesi ja gjerat tjera qe nuk dal asnjehere pa to)...

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
@marino shkruajti:
@marino shkruajti:
tel
celsat
dosja

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
Celsat
Tel
Portofol

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
@marino shkruajti:
@marino shkruajti:
@marino shkruajti:
tel
celsat
dosja


descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
celularin,
telefonin
edhe leket Smile

descriptionRe: Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat nuk dilni nga shtepia?

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi