Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Share

descriptionFemrat kunder Meshkujve dhe anasjelltas!

more_horiz
Femrat kunder Meshkujve dhe anasjelltas!

Perparesit e femrave para meshkujve
1. Nëse ndonjëra është e stresuar, mjafton të kujtojë se ne quhemi "seksi i bukur".

2. Nuk kemi nevojë të vëmë kollare.

3. Nuk na dhemb kur kryqëzojmë këmbët.

4. Nëse vendosim të bëjmë profesione burrash, quhemi "pioniere", nëse ata (burrat) vendosin të bëjnë profesion grash quhen pederastë.

5. Inteligjenca jonë është e krahasueshme me atë të burrave. Por pamja jonë është më e mirë.

6. Nëse vrasim dikë dhe arrijmë të vërtetojmë që kjo ka ndodhur gjatë ciklit menstrual, na ulet dënimi.

7. Truri ynë ka të njëjtin kapacitet me trurin e burrave, megjithëse kemi 6 miliard nervura me pak. Kjo do të thotë se jemi më eficente.

8. Ne jemi në gjendje të bëjmë disa gjëra njëkohësisht.

9. E dimë gjithmonë se ku i kemi vënë çorapet.

10. Gruaja e presidentit quhet "first lady". (burri i presidentes është një zero në të majtë, megjithëse rri në të djathtë)

11. Nëse martohemi me trashëgimtarin e fronit jemi "mbretëresha", nëse një burrë martohet me trashëgimtaren e fronit, është vetëm burri i mbretëreshës)

12. Ne jemi ato që vendosim sa fëmijë të bëjmë.

13. Ne i ndiejmë fëmijët të na lëvizin brenda nesh.

14. Fëmijët thonë gjithmonë "mami" fjalën e parë.

15. Gjithmonë jemi të sigurta që fëmija është i yni.

16. Kemi leje lindjeje.

17. Vizita te gjinekologu është më e këndshme sesa vizita te mjeku i prostatit.

18. Ne quhemi "ylli" i dasmës.

19. Keni dëgjuar ndonjëherë të flitet për "muzë frymëzuese" në gjininë mashkullore???!!!!!

20. Jetojmë më shumë.

21. Jemi më rezistente ndaj dhimbjeve dhe infeksione. Kemi më pak probleme kardiake.

22. Djersijmë më pak.

23. Kur mbytet anija ne kemi përparësi të hipim të parat në varkat e shpëtimit.

descriptionRe: Femrat kunder Meshkujve dhe anasjelltas!

more_horiz
Very Happy  dIHET Ajo qe kemi disa perparsi me shum se meshkujt edhe ne
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi