Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Share

descriptionThe New York Times: Presidenti Thaçi, i pari, do të udhëtojë për në Gjykatën Speciale të Hagës!

more_horiz

The New York Times: Presidenti Thaçi, i pari, do të udhëtojë për në Gjykatën Speciale të Hagës!

Presidenti Thaçi drejt Hagës!

Sepse, veç akuzave të tjera, edhe sipas gazetës “The New York Times” të datës 25 qershor 1999, Hashim Thaçi së bashku me Xhavit Halitin dhe me Azem Sylën akuzohen për vrasjen e kundërshtarëve të tyre politikë dhe ushtarakë siç ishin Kolonel Ilir Konushevci dhe Kolonel Ahmet Krasniqi.
Ja, pse ndër “mysafirët e parë specialë” Hashim Thaçi, Xhavit Haliti dhe Azem Syla, do të udhëtojnë me avion special dhe me përcjellje speciale policore për në Gjykatën Speciale Evropiane të Hagës.
-Lexojeni me kujdes këtë analizë investiguese nga e cila, lehtë mund të nxirrni përfundimin logjik se kush janë autoret e vrasjes së Kolonel Ahmet Krasniqi dhe Kolonel Ilir Konushefci, të cilët u vranë vetëm pse nuk ishin si ata-amoralë, kriminelë, mafiozë, plaçkitës, terroristë, tardhtarë dhe të pabesë.
Bota Sot sjellë analizën e plotë të gazetës “The New York Times” të datës 25 qershor 1999.
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi