Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


ENVER HOXHA...

Share

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Gazeta “Albania” ka publikon emrat e personave që kanë vdekur në burgjet e diktaturës komuniste ENVERIANE, ose që janë ekzekutuar nga organet e Sigurimit të Shtetit në vitin 1945-1946. Në listë, e cila do të vijojë edhe në numrat e ardhshëm të gazetës, jepen gjeneralitete si emri, atësia, mbiemri, viti i lindjes, vendi i vdekjes ose ekzekutimit si dhe dita, muaji dhe viti i vdekjes ose ekzekutimit.

EMRI ATËSIA MBIEMRI V.LIND.- VEND.LIND V.EK. DT. EKZ.


SAHIT DULL ELEZI 1916 SHTIQEN KUKES 2/12/1946
XHEMAL IBRAHIM LLANAJ 1906 BURREL TIRANA3 2/12/1946
NDOC KOL JAKOVA 1923 SHKODER SHKODER 2/13/1946
MALIQ HYSEN BUSHATI 1893 SHKODER SHKODER 2/14/1946
QAZIM HALIL SHOTI 1919 PESHKOPI TIRANA1 2/14/1946
XHEMAL IBRAIM LLANAJ 1906 KURDARI TIRANA 12/14/1946
FIQIRI SHAQIR ZEBI 1919 Ushtelence DIBER 2/15/1946
HALIM SHAQIR SPAHIA 1897 GJAKOVE TIRANA3 2/15/1946
SOKOL ZEF KUKAJ 1902 TROPOJE TROPOJE 2/15/1946
SABRI HYSNI BAXHO 1902 DELVINE DELVINE 2/16/1946
SUL ASLLAN ELEZI 1927 SHTIQEN KUKES 2/21/1946
XHAFERR SHABAN PAMA 1920 KASTRIOT DIBER 2/25/1946
Ibrahim XHemal Hasantare 1878 TEPELENE DURRES 2/28/1946
MARK PRENG ZEFI 1910 SRRIQE S HKODER 2/28/1946
NIKOLLE DED LUKA 1908 FREGEN PUKE 2/28/1946
DANIEL LLESH DAJANI 1903 SHKODER LEZHE 3/4/1946
Gjelosh LULASH GJELOSHI 1925 SHOSH SHKODER 3/4/1946
GJON LORO SHLLAKU 1907 SHKODER SHKODER 3/4/1946
ISMAIL MUSTAFA TAFA 1935 ELBASAN GRAMSH 3/4/1946
MARK NDOC CUNI 1922 BUSHAT SHKODER 3/4/1946
QARIM SADIK SADIKU 1919 VUTHAJ SHKODER 3/4/1946
DYLBER ZENEL AGOLLI 1919 MOCON KORCE 3/5/1946
ISLAM HAMZA MERDINI 1875 SOHODAN DIBER 3/8/1946
RAMIS HALIL ZAJMI 1894 DIBER TIRANA1 3/8/1946
RAMIZ HALIL ZAJMI 1884 DIBER TIRANA3 3/8/1946
NEZIR NEBI MARKAJ 1920 ARREZ KUKES 3/10/1946
ABDI AZIS NDREU 1910 PALAMAN DIBER 3/15/1946
GJON LUK KACAJ 1898 KASTRAT SHKODER 3/15/1946
HYSEN BAFTJAR TAGA 1927 KRUJE KRUJE 3/16/1946
IBRAHIM MYFTAR KUPI 1895 KRUJE KRUJE 3/19/1946
JAKUP IBRAHIM KUPI 1930 KRUJE KRUJE 3/19/1946
DEMUSH MUSLI HOXHA 1915 LUZHE TROPOJE 3/20/1946
HALIL MAHMUT HOXHA 1881 BYTYC TIRANA3 3/20/1946
HALIT MAHMUT HOXHA 1875 TROPOJE TIRANA1 3/20/1946
Ramadan Sulejman SHERA 1915 BILISHT KORCE 3/20/1946
SHABAN MUSLI HOXHA 1903 TROPOJE TROPOJE 3/20/1946
ZIJA MUSTAFA CUNGU 1927 SHKODER SHKODER 3/24/1946
EFTIHIA KRISTO NACI 1905 PEPEL GJIROKASTE 3/25/1946
EFTIQIA KRISTO NACI 1905 Gjirokaster TIRANA1 3/25/1946
EMRI ISUF LITA 1907 KUKES KRUJE 3/25/1946
SEJDI IBRAHIM JAKUPI 1903 HELSTRAN HAS 3/26/1946
Sulejman Rizvan Matranxhi 1929 KUKES KUKES 3/26/1946
REXHEP BAJRAM PRINI 1894 MAZHE KRUJE 3/30/1946
GJOK MARK NDRECA 1900 DOMIGJON MIRDITE 3/31/1946
Hamit ISMAIL Stambollxhi 1909 ELBASAN ELBASAN 3/31/1946
ZEF MARK NDRECA 1907 Domigjon MIRDITE 3/31/1946
AHMET HAXHI BORUSHI 1922 DURRES KRUJE 4/1/1946
MAN SELMAN MENA 1913 PESHKOPI TIRANA4 4/1/1946
SALI OSMAN MANOVI 1926 KANDER DIBER 4/2/1946
STAVRO KRISTO PAPA 1898 Gjirokaster GJIROKASTER 4/2/1946
CELNIK XHEMAL AGOLLI 1915 KORCE TIRANA3 4/3/1946
HASAN SELMAN MENA 1900 FUSHLURE DIBER 4/3/1946
ISLAM SELMAN MENA 1906 LURE LAC 4/3/1946
TAHIR SELMAN MEKA 1908 LUK DURRES 4/3/1946
DESTAN LOHE SEITI 1917 REC DIBER 4/4/1946
VAT GJELOSH VATA 1908 SHKREL LAC 4/5/1946
PRENG BIB BIBA 1880 MIRDITE LAC 4/6/1946
QAZIM ARIF KALOSHI 1920 KANDER DIBER 4/9/1946
Brahim Muharrem Bajraktari 1924 KUKES TIRANA3 4/10/1946
DOD LLESH LUFI 1910 LUFAJ MIRDITE 4/10/1946
Hamdi Muharrem Bajraktari 1927 KUKES TIRANA3 4/10/1946
LLESH SHKURT LUFI 1880 LUFAJ MIRDITE 4/10/1946
LOHE HASAN SEITI 1875 Shtorovic DIBER 4/10/1946
HAMIT DESTAN CEJKU 1882 KUKES TIRANA4 4/11/1946
HAMIT DESTAN CEJKU 1890 LUSEN KUKES 4/11/1946
YMER SHABAN BERISHA 1912 PEJE TIRANE 4/11/1946
HYSEN ZENEL LITA 1933 DIBER TIRANA4 4/15/1946
JAHO ALI LITA 1917 PLOSHTAN DIBER 4/15/1946
RUSHIT ALI LIKA 1912 PLOSHTAN DIBER 4/15/1946
SHEFQET ZENEL LITA 1931 DIBER TIRANA4 4/15/1946
ZENEL ALI LITA 1893 DIBER TIRANA4 4/15/1946
ALI EMIN MUKJA 1896 LIBRAZHD LAC 4/20/1946
VELI XHEMAL PUCI 1883 KUKES TIRANA4 4/20/1946
SHEMSI VEHBI HATIBI 1910 PESHKOPI DIBER 4/24/1946
DOD BIB LLESHI 1895 NDERSHAN MIRDITE 4/30/1946
DODE BIB LLESHI 1895 MIRDITE LAC 4/30/1946
FRROK PRENG BIBA 1915 KONAJ MIRDITE 4/30/1946
HASAN SELMAN MEMA 1912 PESHKOPI ELBASAN 4/30/1946
LOKE NURO ALIKAJ 1918 VLORE TIRANA2 4/30/1946
MUSTAFA NOKE FEJZO 1900 Goshtmisht PERMET 4/30/1946
Prend Bardhok Bardhoku 1912 MUDE SHKODER 4/30/1946
PRENGE BIBE BIBA 1880 KORRAJ MIRDITE 4/30/1946
GELMAN ALI MEMA 1881 PESHKOPI DURRES 4/30/1946
NUZ MUSTAFA KETA 1910 Shengjergj TIRANA4 5/1/1946
Mustafa Mehmet Sallaku 1926 KRUJE KRUJE 5/1/1946
STAVRO KRISTO PAPA 1898 Gjirokaster Gjirokaster 5/1/1946
Alush Myftar Habibi 1923 KAVAJE KAVAJE 5/10/1946
KURT ISUF HALILI 1923 KRUJE KRUJE 5/10/1946
Mark Ndue Bajraktari 1918 KUZHINEN MIRDITE 5/10/1946
HAZIS OSMAN ROSHI 1891 POROCA GRAMSH 5/12/1946
ZYLYF DAUT HOXHA 1915 Rrogozhine KAVAJE 5/14/1946
Haxhi Ahmet KASTRATI 1910 BERDICE SHKODER 5/19/1946
LEK GJON COLI 1895 LEZHE LEZHE 5/19/1946
Ndrec Nikoll BARDHI 1900 KALUR MIRDITE 5/19/1946
Abdi Ramadan DODA 1918 BURREL MAT 5/23/1946
ShyqyrI SadrI MYFTIU 1888 PEQIN SHIJAK 5/23/1946
VANGJEL JANAQ CELA 1866 PERMET LEZHE 5/25/1946
VANGJEL JANI CELA 1866 PERMET LUSHNJE 5/25/1946
VANGJEL JANI CELO 1866 PERMET TIRANA2 5/25/1946
ANDREA ILIA DHIMO 1896 HIMARE VLORE 5/30/1946
Sulejman Xhafer Sulja 1911 TIRANE TIRANA1 5/30/1946
ZEF GJOK BRUNGA 1910 SHENGJIN LEZHE 5/30/1946
ZEF PJETER GJONI 1915 MANATI LEZHE 5/30/1946
Abdyl Fariz SALLKU 1926 HAMIL FIER 5/31/1946
JORGO MIHAL LACI 1920 Gjirokaste GJIROKASTE 5/31/1946
Myrteza HAXHI KASEMI 1919 IBALLE PUKE 5/31/1946
PRENG DED MARKU 1919 PUKE PUKE 6/1/1946
Shemsedin HYSEN AGA 1913 Grazhdan DIBER 6/1/1946
ZEQIR DESTAN ALLA 1903 ZGOSHT LIBRAZHD 6/1/1946
ALI LIK DAMZI 1865 KATUNDIRI DIBER 6/3/1946
ISMAIL QAZIM SPAHIA 1909 Naqellare TIRANA2 6/3/1946
VLLAS TALI ARAPI 1922 VLORE VLORE 6/5/1946
Asllan Destan Ndregjoni 1882 VAJMIK DIBER 6/6/1946
MURAT SALI DATJA 1880 PESHKOPI DIBER 6/7/1946
Gligor Dhimitri LabovitI 1908 Dhrovjan Gjirokaster 6/8/1946
DEMIR JAHO PESHKU 1905 MAT MAT 6/9/1946
KRISTO NGJEL BENDO 1916 DIVJAKE KAVAJE 6/10/1946

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Bajram Shemshedin Vlesha 1908 BRESTE DIBER 6/12/1946
LALO MERSIN YZO 1902 VERCUN POGRADEC 6/12/1946
NAZIF MAHMUT RECI 1900 BREZHDAN DIBER 6/12/1946
Destan Rexhep Bilalaj 1904 KUKES SHKODER 6/13/1946
Nikoll PREND PJETRI 1930 GJEGJAN PUKE 6/13/1946
MARK GJON GJONI 1911 SHKODER SHKODER 6/14/1946
ELEZ ALUSH DEME 1897 DIBER TIRANA4 6/15/1946
GJEK ZEF MIRI 1910 KRUJE LAC 6/16/1946
RUSTEM ALI BITRI 1882 BLLICE DIBER 6/16/1946
SULEJMAN NUZ VRIONI 1921 SUKTH DURRES 6/16/1946
ADEM ZENEL BITRI 1894 BLLICE DIBER 6/17/1946
ELMAZ TESUN CEJKU 1908 LUSEN KUKES 6/17/1946
HYSEN SELMAN PUCI 1887 VINISHT TIRANA1 6/17/1946
Rahman Hajdar Bashllari 1900 KORCE TIRANA1 6/17/1946
Tosun HASAN CEJKU 1880 LUSEN KUKES 6/17/1946
KOL TUK ASHIKU 1885 SHKODER DURRES 6/18/1946
NDREC NDUE NDRECA 1919 XHUXH MIRDITE 6/20/1946
TAHIR DALIP MATA 1909 BARBULLEJ KRUJE 6/20/1946
Mustafa AZIZ MILKUTI 1915 LIS MAT 6/25/1946
Nikoll PREK DEDAJ 1901 DEDAJ SHKODER 6/25/1946
Rahman AZIZ MILKUTI 1909 LIS MAT 6/25/1946
Rahman Haziz Milkurti 1900 MAT BURREL 6/25/1946
Marije Mark SHLLAKU 1914 SHKODER SHKODER 6/28/1946
Vangjel Kosta Kalcai 1907 Kudurice SARANDE 6/28/1946
Kokerr KOL MARASHI 1910 SHOSH SHKODER 6/30/1946
LLESH BIBE DOCI 1907 LURE DIBER 6/30/1946
PJETER KOL KOLA 1910 KAJVALL SHKODER 6/30/1946
Veli Osman MATJANI LUSHNJE LUSHNJE 6/30/1946
ALI NUZ KAVAJA 1912 DURRES TIRANA1 7/3/1946
IVZI HYSEN GOLJA 1895 DIBER TIRANA2 7/3/1946
Mahmut Mahmut Meniku 1905 TIRANE TIRANA3 7/3/1946
Mehmet SEIT BESHIRI 1904 TIRANE TIRANA3 7/3/1946
Qenan Abdurraman Dibra 1912 DIBER TIRANA3 7/3/1946
Sami Kasem CERIBASHI 1887 GJIROK. TIRANA1 7/3/1946
TELAT ASLLAN DRINI 1908 DIBER TIRANA1 7/3/1946
ALEKS KOCI LIPE 1895 PERMET SHKODER 7/4/1946
Istref MECAN ALIRAJ 1896 VLORE VLORE 7/4/1946
DALI SHAQIR YMERAJ 1875 DIBER TIRANA3 7/6/1946
Preng LLESH GJONI GJEGJAN PUKE 7/7/1946
Mazllum HASAN SHEHU 1905 SHLLICE DIBER 7/8/1946
SHAQIR NEZIR BELBA 1920 SKROSKE LIBRAZHD 7/8/1946
Faredin HYSNI JAHJA 1914 BREST DIBER 7/9/1946
MISIM DULLE VLADI 1916 DIBER DIBER 7/9/1946
Nexhip Mazllem Methasani 1897 SOKODOLL DIBER 7/9/1946
Selim Sulejman Kaloshi 1880 DIBER TIRANA1 7/9/1946
Hysni Sheme SADIKAJ 1911 DUKAT VLORE 7/10/1946
Ismail Asllan DERVISHI 1885 LUKAN DIBER 7/10/1946
Shaban Qamol BALLA 1908 TIRANE TIRANA2 7/10/1946
Bexhet Kamber AJAZI 1922 VLORE VLORE 7/11/1946
Ferit IZET KOBLANA 1919 PERMET TIRANA3 7/11/1946
GANI HALIT SOPOTI 1921 BREZHDAN DIBER 7/12/1946
GJERGJ PAL DODAJ 1890 PERLAT MIRDITE 7/13/1946
SELMAN BEQIR ALIU 1898 MIRDITE LAC 7/13/1946
Xheladin ALI MURATI 1891 LURE DIBER 7/13/1946
GANI Ramadan HOXHA 1888 PESHKOPI DIBER 7/15/1946
NURI Muharrem XHYDO 1912 HUDENISHT POGRADEC 7/15/1946
OSMAN MUSTAF LITA 1875 KALIS KUKES 7/15/1946
RRAHIM OSMAN LITA 1931 DIBER TIRANA1 7/15/1946
SEFEDIN MURAT KALOSHI 1924 DIBER TIRANA1 7/15/1946
VEHAP OSMAN LITA 1933 DIBER TIRANA1 7/15/1946
VEHEP OSMAN LITA 1933 LOLISHTAN KUKES 7/15/1946
KOCO Vangjel EVANGJELI 1919 PESHKOPI GJIROKASTE 7/16/1946
IBRAHIM Ramadan PORJA 1900 MACUKULL BURREL 7/17/1946
KOL GJERGJ ABATI 1907 SHKODER SHKODER 7/18/1946
LLESH MARASH VATA 1897 SHKODER SHKODER 7/18/1946
SEJFULLA MAN MERLIKA 1913 KRUJE KRUJE 7/18/1946
VELI HALIL JUBA 1875 SHKODER TIRANA1 7/18/1946
DAM SHTEJAN KURTI 1881 PRIZREN DURRES 7/20/1946
JANAQ ANDREA GJANI 1905 SARANDE DURRES 7/20/1946
MUSTAFA TAHIR DAKA 1885 ELBASAN 7/23/1946
MEHILL KOL MEHILLI 1900 SHKODER TIRANA3 7/24/1946
HAZIS SALI TOSKU 1909 F.ALIE DIBER 7/26/1946
KADRI NAZIF Kallcishta 1905 BLLAT DIBER 7/30/1946
RAMADAN XHEMAL DEMA 1905 VICISHT DURRES 7/30/1946
XHAVIT MUSTAFA KOKA 1908 LESKOVIK TIRANA3 7/30/1946
ZENEL ADEM CUPI 1912 LUZNI DIBER 7/30/1946
BAJRAM HAXHI CAPANI 1917 LAC LAC 7/31/1946
DEDE MIRASH MIRASHI 1899 SHKODER SHKODER 7/31/1946
GANI HYSEN NDREU 1909 SLLOVE TIRANA3 7/31/1946
MARK NDREC Bajraktari 1860 HEBE MIRDITE 7/31/1946 JO
MARK NDREC MARKU 1924 DOMGJON MIRDITE 7/31/1946
PRENG NIKOLLE DODA 1885 LULAJ MIRDITE 7/31/1946
MEHDI ABAZ KACA 1871 DIBER DIBER 8/1/1946
NJAZI REXHEP TONUZI 1915 DIBER DIBER 8/1/1946
REXHEP TONUZ TONUZI 1887 DIBER DIBER 8/1/1946
XHELADIN ALI QOSHI 1901 ZGOSHT LIBRAZHD 8/1/1946
ZENEL REXHEP KOXHERI 1911 ELBASAN MAT 8/1/1946
BAJRAM HAZIZ CAKRRI 1915 BREST DIBER 8/2/1946
SEF Xheladin BAJRAKTARI 1905 DOMAJ TIRANA4 8/2/1946
SHEFQET DALIP TERZIU 1880 POCEST DIBER 8/2/1946
SULEJMAN SURE AJAZI 1926 PREZE TIRANA1 8/3/1946
SALI MAN ZALLI 1925 BEGAJ TROPOJE 8/5/1946
SHEFQET QAZIM BALLA 1917 OKSHTUN MADH BULQIZE 8/5/1946
TEFIK ISMAIL BALLA 1914 DIBER KAVAJE 8/5/1946
MARK MIRASH MIRI 1881 SHKODER LAC 8/6/1946
SEIT REXHEP MATJA 1915 TIRANE TIRANA1 8/6/1946
JAK PRENG PRENGA 1875 LEZHE LEZHE 8/7/1946
LLESH JAK PRENGA 1930 LEZHE LEZHE 8/7/1946
RUZHDI HAMIT TOMZI 1917 MAQELLARE BULQIZE 8/8/1946
TUN NIKOLL NIKOLLI 1891 GJAKOVE SHKODER 8/9/1946
GANI MEHMET IZVIRA 1910 CERENEC BULQIZE 8/10/1946
ISMAIL DINE DEMA 1915 DIBER TIRANA1 8/10/1946
KOL MARASH MARASHI 1875 SHOSH SHKODER 8/10/1946
MHILL Pellumb Kodervelaj 1918 GJURAJ M.MADHE 8/10/1946
NDUE GJELOSH VATA 1917 SHKREL LAC 8/10/1946
HABE ELEZ LEKA 1895 ZOQJE BULQIZE 8/12/1946
HOBE ELEZ LEKA 1895 BULQIZE TIRANA1 8/12/1946
ABAZ DYLE RIZVANI 1900 DERJAN MAT 8/13/1946
NUZ ALI LLESHI 1913 DIBER TIRANA3 8/14/1946
LLESH PRENG MARKU 1910 KIMEZ LAC 8/15/1946
LLESH PRENG MARKUT 1910 PUKE PUKE 8/15/1946
ESTREF SERJAN LAMCE 1905 FOLLORINE KORCE 8/17/1946
FRAN UKSHIN PJETERNIKA 1910 TROPOJE TROPOJE 8/18/1946
NIK TOM PRELA 1907 GORRE LAC 8/20/1946
PAL ZEF NIKA 1910 BEME SHKODER 8/20/1946
PREK FILIP GAZULI 1905 DAJC LEZHE 8/20/1946
EMIN MUSA GJURA 1886 USHTELENCE DIBER 8/21/1946
VUKSAN MARK MARKU 1908 SHKODER SHKODER 8/21/1946
VUKSAN MARK MARKU 1908 SHOSH SHKODER 8/21/1946
MARK DELI MARASHI 1890 SHKODER LEZHE 8/22/1946
NDUE DELI MARASHI 1900 SHOSH SHKODER 8/22/1946
BAM PILO BOZO 1915 LUSHNJE ELBASAN 8/23/1946
HAZIS SHABAN QOSJA 1896 LUSHNJE KAVAJE 8/23/1946
LYM MEHMET SEFA 1884 LUSHNJE LUSHNJE 8/23/1946
MEXHIT XHEMAL ASLLANI1912 ALLEBEG DIBER 8/23/1946
NEZIR RAMAZAN BLLIKU 1921 LUSHNJE LUSHNJE 8/23/1946
QAMIL ABDYL KARESHI 1921 LUSHNJE KAVAJE 8/23/1946
QAMIL ABDYL KORESHI 1921 LUSHNJE LUSHNJE 8/23/1946
DODE GJETE GJERA 1890 LIMAN MIRDITE 8/24/1946
SALI BAFTJAR DODA 1889 TEJMALL TIRANA3 8/25/1946
KASEM BRAHIM HOXHA 1882 LUSHNJE LUSHNJE 8/26/1946
SULEJMAN HAJREDIN BUCI 1910 LURE DIBER 8/26/1946
ZEF MIR MIRI 1878 KRUJE LAC 8/26/1946
NDUE GJERGJ MIRI 1897 GURE LAC 8/27/1946
NDUE FRAN RROKAJ 1913 KELMEND M.MADHE 8/29/1946
NIKOLL MARK NIKOLLI 1908 PUKE SHKODER 8/29/1946
ADEM BEKTASH GRRICA 1909 PESHKOPI BURREL 8/30/1946
HASAN ZENEL SPAHIU 1910 DARES MAT 8/30/1946
KRISTO GJERGJI GJINI 1914 VANISTE DURRES 8/30/1946 7/16/1946
KRISTO RGO GJINI 1914 GJIROKASTER TIRANA1 8/30/1946
RIZA QAZIM TUTANI 1923 SHENGJERGJ KAVAJE 8/30/1946
TAHIR DEMIR MOLI 1890 BUQEZ ELBASAN 8/30/1946
ALI BEKTASH HOXHA 1900 TIRANE TIRANE 8/31/1946
FETAH XHEMAL SEFERI 1921 LUZIMADH KAVAJE 8/31/1946
MARIA THANAS NACI 1925 GJIROKASTER GJIROKASTER 8/31/1946
MARIE THANAS NACI 1925 KASHOVICE GJIROKASTER 8/31/1946
MUHARREM ALI GJURA 1890 DIBER LEZHE 8/31/1946
MUHARREM SHEFQET BEJLERI 1919 LIBOHOVE TIRANA3 8/31/1946
NEXHIP ISLAM TAFANI 1890 BELESH ELBASAN 8/31/1946
AHMET GJIZ HOXHA M 1884 LIBRAZHD LUSHNJE 9/1/1946
GJETE PJETER LLESHI 1930 GJEGJAN PUKE 9/1/1946
GJON NDREK LOSKA 1918 HAJMEL SHKODER 9/1/1946
GJON NDUE MARKU 1910 SHKODER SHKODER 9/1/1946
ISA MAN XHETANI 1908 DERJAN MAT 9/1/1946
MEHMET DEMIR NDERPJETRI 1920 ELBASAN ELBASAN 9/1/1946
OSMAN YMER GOSTIMA 1878 ELBASAN ELBASAN 9/1/1946
ZEF VATE MARASHI 1899 OBLIKE SHKODER 9/1/1946
IDRIZ KADRI DELAJ 1919 NIKC M.MADHE 9/2/1946
IDRIZ KADRI DELAJ 1919 NIKCE M.MADHE 9/2/1946
ISLAM MEHMET ZEQJA 1880 MAJTAR DIBER 9/2/1946
ZEF PJETER PJETRI 1908 QELET PUKE 9/2/1946
ALI MARK MARKU 1880 IBALLE PUKE 9/3/1946
SOTIR VASIL SHQEVI 1919 SARANDE SARANDE 9/4/1946
TELI KRISTO HARBACI 1914 SARANDE SARANDE 9/4/1946
BARDHOK GJIN MIZA 1900 LAC LAC 9/5/1946
JAKUP MEHMET SHARKA 1895 MYZEQE LUSHNJE 9/5/1946
RASIM FETAH BARDULLA 1909 PESHKOPI DIBER 9/5/1946
BEKTASH KAMBER MUCAJ 1916 SHKOZARJE KORCE 9/6/1946
EMIN MUSA GJURA 1893 DIBER BURREL 9/6/1946
THIMJA ANASTAS GJIKA 1911 SOPIK GJIROKASTE 9/6/1946
ABAZ BEQIR BAJRAMI 1908 DIBER LAC 9/7/1946
ABAZ ZEQIR BAJRAMI 1900 BULQIZE BULQIZE 9/7/1946
VELADIN NEXHIP VELO 1923 VLORE VLORE 9/7/1946
ZEF VAT MARASHI 1893 OBLIKE LEZHE 9/7/1946
VASIL ZISO MILORI 1919 VRINE SARANDE 9/8/1946
BRAHIM SELIM CEKAJ 1885 KULLAJ SHKODER 9/9/1946
ELEZ BAZ BAJRAKTARI 1919 KULLAJ SHKODER 9/9/1946
HALIL DAUT BUSHAJ 1888 KULLAJ SHKODER 9/9/1946
HYSEN VELI CELA 1915 DRAGAC SHKODER 9/9/1946
NAZ SALO SHKRELI 1905 BABER SHKODER 9/9/1946
RESHIT BEQIR BUSHAJ 1914 KULLAJ SHKODER 9/9/1946
REXHEP BAZ BAJRAKTARI 1934 SHKODER SHKODER 9/9/1946
REXHEP IDRIZ BUSHAJ 1896 KULLA SHKODER 9/9/1946
SADIK RUSHIT MLLOJA 1902 SHKODER SHKODER 9/9/1946
SAIT DUL BUSHI 1878 KULLAJ SHKODER 9/9/1946
YMER ZENEL BAJRAKTARI 1896 KULLAJ SHKODER 9/9/1946
AQIF ISMAIL SOPOTI 1881 BREZHDAN TIRANA1 9/10/1946
AVDI RAKIP HALILAJ 1919 BICAJ TIRANA1 9/10/1946
AZIS FETAH GASHI 1896 KUKES TIRANA3 9/10/1946
HALIT MET HASAJ 1896 DRAGOC SHKODER 9/10/1946
IDRIZ IBRO CEKAJ 1907 BAKES SHKODER 9/10/1946
MARASH VAT VATA 1908 SHLLAK SHKODER 9/10/1946
NDUE VAT VATA 1912 SHLLAK SHKODER 9/10/1946
NEBI NEZIR MARKAJ 1900 ARREZ KUKES 9/10/1946
SOKOL PAL PALI 1885 TROPOJE TROPOJE 9/10/1946
ZOG SOKOL VATA 1888 NAUMAVRIQ SHKODER 9/10/1946
VANGJEL RAFAIL LLOGORI1906 KORCE KORCE 9/11/1946
MAHMUT TAHIR TOLA 1905 VICISHT BULQIZE 9/12/1946
NASHO PANDO RGO 1920 SOPIK SARANDE 9/12/1946
HYSEN KURTISH HOXHA 1901 PESHKOPI TIRANA1 9/13/1946
MURAT QAZIM BRAKOLLI 1910 MIRAS DEVOLL 9/13/1946
SADRI BEQIR BICAKU 1907 QARRISHT LIBRAZHD 9/13/1946
BASHKIM ZENI KOLECI 1922 KOLONJE KOLONJE 9/14/1946
ZALO ALI FANA 1900 KOLONJE DURRES 9/14/1946
DEMIR BAJRAM KOCI 1909 ZAMBISHT KAVAJE 9/15/1946
HASAN QERIM MAHO 1906 KORCE TIRANA1 9/15/1946
IBRAHIM CAN PERPALI 1908 PERAJ TROPOJE 9/15/1946
MAL ISUF OSMANI 1880 GLLANGCICE TROPOJE 9/15/1946
DUSH MYFTAR GILA 1923 ABAT SHKODER 9/17/1946
JUP MUHARREM KAZAZI 1905 SHKODER SHKODER 9/17/1946
JAK PAL PALI 1875 VUKAJ SHKODER 9/19/1946


Armand Bajrami GazetaAlbania

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Gazeta “Albania” vazhdon publikimin e 200 emrave të tjerë të personave që kanë vdekur në burgjet e diktaturës, ose që janë ekzekutuar nga organet e Sigurimit të Shtetit në vitin 1946-1947. Në listë, e cila do të vijojë edhe në numrat e ardhshëm të gazetës, jepen gjeneralitete si emri, atësia, mbiemri, viti i lindjes, vendi i vdekjes ose ekzekutimit si dhe dita, muaji dhe viti i vdekjes ose ekzekutimit.

EMRI ATËSIA MBIEMRI V.LIND VEND.LIND V.EK. DT. EKZ.

SAHIT DULL ELEZI 1916 SHTIQEN KUKES 2/12/1946
LEK GJON GJONI 1895 VUKAJ SHKODER 9/19/1946
RASIM Sulejman GJYREZI 1888 SHKODER SHKODER 9/19/1946
ALI FETAH LETICA 1929 SHTIGEN KUKES 9/20/1946
ALUSH ELEZ ARIFAJ 1916 KRYEZI PUKE 9/20/1946
ALUSH ELEZ MUSTAFA 1916 KRYEZI PUKE 9/20/1946
HALIL IMER KETA 1895 KOCAJ BULQIZE 9/20/1946
NDUE GJOK VOCRRI 1917 KLLOGJEN SHKODER 9/23/1946
ISUF AVDI LACI 1919 PUKE PUKE 9/24/1946
REXHEP Rustem SADRIA 1912 PUKE PUKE 9/24/1946
PASHA AHMET XHIKA 1867 SHTEPANJ ELBASAN 9/25/1946
SALI XHAFERR BALLA 1921 KRUJE KRUJE 9/25/1946
HAMIT Ramazan HABILI 1924 KAVAJE KAVAJE 9/26/1946
DED MEHILL KOLA 1893 DUKAGJIN SHKODER 9/27/1946
DED PRENUSH Prenushi 1909 QERET SHKODER 9/29/1946
GJON VAT LULI 1887 TALJE LEZHE 9/29/1946
ALIKO LELO DAVACI 1920 KALLARAT TIRANA 9/30/1946
DOD PRENG KALAJ 1892 RRESHEN MIRDITE 9/30/1946
GJON PREK DEKAJ 1910 HOT M.MADHE 9/30/1946
KOL SIMON ZADRIMA 1897 SHKODER SHKODER 9/30/1946
Muharrem ALI GJUNA 1890 PESHKOPI TIRANA 9/30/1946
Myzafer MUSTAFA PIPA 1914 TURQI DURRES 9/30/1946
NUH BEQIR ORASHI 1878 SHKODER SHKODER 9/30/1946
OSMAN AQIF MIRACI 1921 TATZAT DELVINE 9/30/1946
OSMAN HYSEN HYSENI 1878 BOKAJ SHKODER 9/30/1946
PASHUK BIB MIRAKAJ 1901 IBALLE TIRANA3 10/1/1946
RRAPO ELMAS SHAHAJ 1880 FIER FIER 10/1/1946
ZOG MAL MALA 1883 SHOSH SHKODER 10/1/1946
Hajredin AHMET Tushilla 1875 DIBER DIBER 10/2/1946
KEL SHAN DEDA 1879 SHKODER TIRANA3 10/2/1946
TAHIR ALI HALILAJ 1922 SKRAPAR DURRES 10/2/1946
TISH PASHUK HILA 1890 SHELDI SHKODER 10/2/1946
Ahmet ZENEL Bajraktari 1885 KULLAJ SHKODER 10/5/1946
ORHAN Nexhip PRENJASI 1901 PRENJAS LUSHNJE 10/5/1946
Osman MALIQ Haratciu 1885 SODOHOLL DIBER 10/5/1946
Ramazan OSMAN DOCI 1919 GURRE BURREL 10/8/1946
RIFAT Sulejman Alibegaj 1909 ULQIN SHKODER 10/8/1946
ZENEL HASAN LIMAJA 1903 BURREL BURREL 10/8/1946
LIMAN AHMET BOZA 1901 BURREL MAT 10/9/1946
NDREC Gjergj NDRECA 1918 BILISHT MIRDITE 10/9/1946
TAHIR ALI STARAVECKA 1922 SKRAPAR TIRANA3 10/9/1946
AVDYL Beqir Hardolli 1910 KRAJE SHKODER 10/10/1946
GASPER GJON BRUKU 1923 LEZHE LEZHE 10/10/1946
JASHAR VEIZ XHIHAMI 1916 DERSNIK KORCE 10/10/1946
KOL FRROK Markatoma 1905 BULQIZE TIRANA3 10/10/1946
KOLE DEDE KOLA 1911 SHOSH SHKODER 10/10/1946
MATI PREND NDOJ 1914 SHKOZE PUKE 10/10/1946
SADIK BAJRAM ULAJ 1919 SHKODER LAC 10/10/1946
IZET MEMET LAZAJ 1896 TREVLLZEN TIRANA4 10/10/1946
GJELOSH LUSH Gjeloshi 1911 SHOSH SHKODER 10/11/1946
GJON VAT GJELOSHI 1914 DUKAGJIN SHKODER 10/11/1946
PETRO NESTUR KOKA 1921 SARANDE TIRANA2 10/11/1946
ZEF NIK SOKOLI 1909 NICAJ SHKODER 10/11/1946
JAK PASHKO JAKU 1918 GRASH LEZHE 10/12/1946
Mustafa Tahir KURANI 1880 KONISPOL SARANDE 10/12/1946
AHMET Shaban PERHATI 1874 DIBER TIRANA1 10/13/1946
MARASH NDUE QEPURI 1910 DUKAGJIN TIRANA1 10/14/1946
DALAN Myrteza FERHATI 1916 CAMERI VLORE 10/15/1946
NDUE GET GETJA 1909 SHKODER SHKODER 10/15/1946
NDUE GJETO GJETJA 1909 JUSHIT SHKODER 10/15/1946
NEKI ESTREF SHAHU 1903 KAZEL FIER 10/15/1946
NEKI ESTREF SHALMI 1903 ERSEK ELBASAN 10/15/1946
SHYQYRI EMIN EMINI 1919 KORCE TIRANA3 10/15/1946
Xhemal MYRTO HASANI 1916 CAMERI KAVAJE 10/15/1946
XhemalI MYRTO HASANI 1916 CAMERI KAVAJE 10/15/1946
HALIL BAL REXHAJ 1906 TROPOJE TROPOJE 10/16/1946
SIMON GASPER Daragjati 1904 SHKODER SHKODER 10/17/1946
JANAQ PANDELI DHIMA 1912 LESKOVIK KORCE 10/19/1946
HASAN CAUSH TABAKU 1877 CANAKAJ LUSHNJE 10/20/1946
ISUF SADIK TAFHASAJ 1880 MUSTAFAJ KUKES 10/20/1946
MARK KOL UJKA 1903 SHKODER LAC 10/22/1946
MARK STAK STAKA 1881 SHKODER LAC 10/22/1946
MARK STAK STAKAJ 1881 GUREZ LEZHE 10/22/1946
XHETAN RAM TOCI 1910 UJMISHT KUKES 10/22/1946
ZEF NOK LLAKA 1910 GORE LEZHE 10/22/1946
ALI QERIM SEFERI 1900 STRIKCAN BULQIZE 10/23/1946
BEQIR TAFIL BEQIRI 1917 SOJME KUKES 10/23/1946
DYLE SULEJMAN VOCI 1898 VAJKOL BULQIZE 10/23/1946
ISUF BAJRAM PETKU 1886 SHTIQEN KUKES 10/23/1946
MARK NOSH QEPURI 1893 KIRE KRUJE 10/24/1946
Mahmut MURAT KALOSHI 1929 DIBER TIRANA1 10/25/1946
VOGEL KOLA 1905 PALAJ SHKODER 10/27/1946
BERNARD LAZER LACA 1918 SHKODER DURRES 10/28/1946
Bernard LLAZAR BACA 1918 SHKODR SHKODER 10/29/1946
PJETER GOC TUKU 1920 LEZHE LEZHE 10/29/1946
Asllan ISMAIL MEZINI 1874 GJIROKAST. TIRANA1 10/30/1946
GJERGJ NIKOLL SOKOLI 1917 SHENKOLL LEZHE 10/30/1946
LLESH GJERGJ MIRI 1919 GUREZ LAC 10/30/1946
NDUE GJON UCI 1900 KRUJE LAC 10/30/1946
TOM NIK KEQI 1911 KRUJE LAC 10/30/1946
UKE CUN QEHAJA 1921 TROPOJ LEZHE 10/30/1946
BAFTJAR SIMON MJERKA 1911 KUCEJ KRUJE 10/31/1946
BESIM YMER KAJA 1911 KAVAJE KAVAJE 10/31/1946
Hajdar ISMAIL PLANEJA 1910 PRIZREN TIRANA3 10/31/1946
SABRI MEHMET HOXHA 1920 KRUJE KRUJE 10/31/1946
TUSH IBRAHIM TUSHA 1900 PATEN MAT 10/31/1946
SHYQYRI Ramazan KURTI 1921 VASHAJ PEQIN 11/4/1946
GJOK DED BROQI 1876 BAJZE M.MADHE 11/9/1946
HAZIS FETAH GJOSHI 1885 NANGAJ KUKES 11/10/1946
LUIGJ NUSH PICI 1907 ULQIN TIRANA3 11/10/1946
MALIQ HAZIZ SAVA 1927 BREST DIBER 11/10/1946
MYFTAR ALI DUQI 1895 IBE TIRANA4 11/11/1946
APOSTOL THANAS GEGA 1922 ELBASAN ELBASAN 11/13/1946
FADIL IZET IZETI 1910 PESHKOPI ELBASAN 11/13/1946
QAMIL ISLAM HASA 1875 BIXEJ PEQIN 11/13/1946
GROSH ZEQIR SECI 1900 TROPOJE TROPOJE 11/15/1946
ISUF XHAFER SULO 1910 KONISPOL SARANDE 11/15/1946
ISUF XHAFERR SULO 1910 SARANDE TIRANA2 11/15/1946
NDREC DOD DODANI 1916 MNELE SHKODER 11/16/1946
MARASH VATE LUMAJ 1909 VERMOSH M.MADHE 11/17/1946
MARTIN LULASH KUKAJ 1913 ROJE TROPOJE 11/17/1946
ABDYL MUSA SHARA 1911 VLORE DURRES 11/18/1946
DEM NUREDIN SULMATA 1910 MAMEZ KUKES 11/18/1946
CAN MAL OSMANI 1915 TROPOJE TROPOJE 11/20/1946
KOL CUN KALAJ 1908 PUKE TIRANA2 11/20/1946
ZEF MARASH MHILLI 1900 KIR SHKODER 11/20/1946
KUJTIM ALI BEQIRI 1916 VELCE TIRANA1 11/22/1946
SHABAN IDRIZ COKA 1888 MURRIZ LUSHNJE 11/22/1946
MARK FJOLLA 1918 DUKAGJIN LAC 11/23/1946
JARK ALI MARKU 1920 VUKSANAJ SHKODER 11/23/1946
SHEFQET DALIP TUKA 1920 PJECE DIBER 11/23/1946
ARBEN XHELO KOKA 1900 TEPELENE SHKODER 11/24/1946
HYSNI DURMISH MERKAJ 1908 MAROVE VLORE 11/24/1946
FAT SADIK GJELI 1875 TROPOJE TROPOJE 11/29/1946
FET SADIK GOLI 1875 TROPOJE SHKODER 11/29/1946
Bexhet Hekuran Hoxhallari 1894 POGRADEC POGRADEC 11/30/1946
KOLE PJETER ZEFI 1907 DELBNISH LAC 11/30/1946
LLESH TOM RRUKAJ 1879 BROJ M.MADHE 11/30/1946
MUSA ADEM RUCI 1922 BURREL MAT 11/30/1946
NDREK GJON KODHELI 1909 SHKODER SHKODER 11/30/1946
Ramadan Xhaferr Kullolli 1946 GRAMSH GRAMSH 11/30/1946
SIM JAK METALIA 1892 TROPOJ LAC 11/30/1946
XHEMAL ALI ZHACI 1912 FIER FIER 11/30/1946
Xhemil Kaman MUstafaraj 1918 GOLEM TEPELENE 11/30/1946
Perlat SHEFQET GJOLEKA 1910 VLORE TIRANA2 12/4/1946
MARIJE Shtjefen DEDA 1916 SHKODER SHKODER 12/6/1946
PJETER SHAN DEDA 1883 SHKODER SHKODER 12/6/1946
GJERGJ VAT GJELOSHI 1915 SHKODER SHKODER 12/7/1946
SHAQIR NEZIR BELBA 1920 SKROSKE TIRANA3 12/8/1946
LUC PREK DELAJ 1912 BAJZE M.MADHE 12/10/1946
NEVRUS Shaban SELIMI 1880 Masllavice LUSHNJE 12/10/1946
ALI ADEM KUCI 1875 SKRAPAR TIRANA3 12/11/1946
BAJRAM HAJREDIN BUCI 1926 LURE DIBER 12/12/1946
DAUT NEXHIP CEKAJ 1885 PESHTAN FIER 12/12/1946
ELEZ SUL KALOSHI 1910 SINE DIBER 12/12/1946
RAPO SHABAN QERETI 1861 BERAT LUSHNJE 12/12/1946
REIZ XHEVDET SELFO 1986 Gjirokaste LUSHNJE 12/12/1946
SEID EMIN BYLYKBASHI 1925 BILISHT DEVOLL 12/12/1946
ZENEL ALI SHEHU 1906 BULQIZE DIBER 12/12/1946
SYL MARTIN MARKAJ 1890 TROPOJE TIRANA3 12/13/1946
GJYSH MARK LUMCI 1903 PISTULL SHKODER 12/14/1946
HAMIT FERHAT HOXHA 1890 Okshtun Madh BULQIZE 12/15/1946
YMER REXHEP BUZI 1902 KALLM FIER 12/15/1946
DALIP Ibrahim MATJANI 1931 GORRUNJAS LUSHNJE 12/17/1946
HASAN Asllan MATJANI 1926 GORRUNJAS LUSHNJE 12/17/1946
KOLEC PASHKO DEDA 1880 SHKODER TIRANA1 12/21/1946
TEKI HYSEN BOBI 1920 LAZARAT GJIROKASTE 12/21/1946
Reshat XHAFER STERMASI 1914 TIRANE TIRANA1 12/23/1946
BARDHOK JAK Bajraktari 1922 KASHNJET LEZHE 12/26/1946
NIKOLLE PRENG LLESHI 1910 OROSH MIRDITE 12/26/1946
MARK SOTIR TOCI 1923 DURRES DURRES 12/30/1946
RUZHDI HAMIT TONUZI 1917 DIBER DIBER 12/30/1946
SKENDER HAJDAR CELA 1923 DURRES DURRES 12/30/1946
SYL JAKUP BRATI 1910 GOLAJ KUKES 12/30/1946
ABAZ ALI MUKA 1910 GRAMSH GRAMSH 12/31/1946
ABAZ MURAT TOLULI 1924 REC DIBER 12/31/1946
ABDULLA ALUSH DEMA 1860 HAMESH BULQIZE 12/31/1946
ANDREA ALEKS ZISI 1913 LESKOVIK KOLONJE 12/31/1946
ARISTIDH PETRO QENDRO 1910 LIBOHOVE TIRANA1 12/31/1946
DAUT NURI MECAJ 1911 FIER FIER 12/31/1946
Dhimiter VASIL KARAJANI 1927 PERAT PERMET 12/31/1946
FRROK NIKOLLE NDOKA 1897 SHENGJIN MIRDITE 12/31/1946
GALIP RASIM HATIBI 1922 TIRANE TIRANA1 12/31/1946
GJIN GEGE LEKGEGA 1916 PERLAT MIRDITE 12/31/1946
HILMI HAZIS KALOSHI 1928 DIBER TIRANA1 12/31/1946
HYSNI HYSNI SADE 1908 ELBASAN BERAT 12/31/1946
KAMBER BESIM RULI 1893 LIBOHOVE LUSHNJE 12/31/1946
KOL NDUE POAPLEKAJ 1886 LEKBIBAJ LEZHE 12/31/1946
LEK LUL VULAJ 1908 KASTRIOT M.MADHE 12/31/1946
LEK SUL MARKU 1908 KASTRAT SHKODER 12/31/1946
LEKE DIL MARKU(VULAJ) 1908 SHKODER TIRANA1 12/31/1946
MEHILL PRENG KOLA 1910 OROSH MIRDITE 12/31/1946
MUSTAFA HYSEN TURRA 1893 KAVAJE KAVAJE 12/31/1946
NAZIF HAN KAZAZI 1910 GURAS BULQIZE 12/31/1946
NDUE PJETER GJOKA 1860 XHIXHO MIRDITE 12/31/1946
QAMIL AVDYL KORRESHI 1921 LUSHNJE LUSHNJE 12/31/1946
QAMIL MUSTAFA MALAJ 1897 SIQEC FIER 12/31/1946
QEMAL DULE HODAJ 1912 DRIZAN BERAT 12/31/1946
RASIM HALIL SOPOTI 1921 DIBER DIBER 12/31/1946
REXHEP QAMIL HERSI 1908 Sukallmur KAVAJE 12/31/1946
SAIT MUHARREM KAZAZI 1913 SHKODER SHKODER 12/31/1946
SPIRO PANDELI MANO 1911 KORCE TIRANA3 12/31/1946
SULEJMAN SELMAN SULA 1931 KRUJE KRUJE 12/31/1946
TAF RAMIZ TAFAJ 1917 BURGAJET DIBER 12/31/1946
TOM ZEF KOLA 1910 SHLLAK SHKODER 12/31/1946
VELI BEKTASH DEMA 1903 PJEC DIBER 12/31/1946
XHAVIT PAJO MOLLA 1916 SKRAPAR LUSHNJE 12/31/1946
ZEF NDUE PRECI 1907 OROSH TIRANA3 12/31/1946
FRAN MAL PLLUMBAJ 1917 VERMOSH SHKODER 01/02/1947
MEHMET LIMAN SALLAKU 1897 KRUJE KRUJE 01/02/1947


Armand Bajrami Gazeta Albania

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Gazeta “Albania” vazhdon publikimin e emrave të tjerë të personave që kanë vdekur në burgjet e diktaturës, ose që janë ekzekutuar nga organet e Sigurimit të Shtetit në vitin 1947-1948. Në listë, e cila do të vijojë edhe në numrat e ardhshëm të gazetës, jepen gjeneralitete si emri, atësia, mbiemri, viti i lindjes, vendi i vdekjes ose ekzekutimit si dhe dita, muaji dhe viti i vdekjes ose ekzekutimit.

EMRI ATËSIA MBIEMRI V.LIND VEND.LIND V.EK. DT. EKZ.

YMER BAJRAM LEKA 1887 BORIZANE KRUJE 1/3/1947
VESEL ALI ZOGU 1895 KRUJE KRUJE 1/3/1947
JANI PERIKLI RGJI 1914 Gjirokaster Gjirokaster 1/4/1947
LUMAN HALIL BOCI 1923 ZHULAT Gjirokaster 1/4/1947
MARK PRENG NDRECA 1899 MILOT LAC 1/5/1947
ILJAZ LIMAN PEPOSHI 1895 KUKES KUKES 1/8/1947
HAZIS ISUF SUCI 1885 MACUKULL BURREL 1/11/1947
Sulejman DESTAN KUKELI 1907 MUSTAFAJ DIBER 1/13/1947
ALEKO FILI VASILI 1893 KORCE KORCE 1/17/1947
METLLI COBAN BORA 1914 VAJZE VLORE 1/17/1947
ABDULLA ALI KOKA 1905 BURREL MAT 1/19/1947
HAKIK REXHEP PRENDI 1915 DIBER TIRANA4 1/19/1947
HAQIF ALI KOKA 1930 BURREL MAT 1/19/1947
SKENDER MESUT PAJO 1927 BELSH ELBASAN 1/20/1947
KALEM HALIM PLASHNIKU1913 PLASHNI DURRES 1/21/1947
KALEM HALIM ZOGU 1913 PLASHNIK BERAT 1/21/1947
MIRUSH BEDRI PERMETI 1912 PERMET TIRANA3 1/21/1947
XHEMAL TAIP GALLUSHI 1914 KAVAJE TIRANA2 1/21/1947
ALUSH HAFUZ BRESHA 1902 BUZMADH KUKES 1/23/1947
LUIGJ PASHKO Prendushi 1895 SHKODER SHKODER 1/24/1947
VASIL THeodhoraq MANO 1912 KORCE KORCE 1/27/1947
FRROK GJERGJ SHERRI M 1918 BLINISHT MIRDITE 1/29/1947
GANI HYSEN NDREU 1909 SLLOVE TIRANA3 1/29/1947
HALIM MUSA SHEHU 1890 REC DIBER 1/29/1947
SABRI HAZIS NDREU 1911 PARAMAN DIBER 1/29/1947
SHAQIR REXHEP PRENDI 1914 DIBER TIRANA4 1/29/1947
ISMAIL Muharrem BALLIU 1906 FUNARES LIBRAZHD 1/30/1947
MESUT AVDUL PAJO 1887 BELSH ELBASAN 1/31/1947
XHEZAIR BAJRAM VASHA 1913 RADANJ KOLONJE 1/31/1947
HASHIM YMER PIRA 1912 DIBER DIBER 2/5/1947
HAKI HAXHI XHINDOLE 1883 LUSHNJE KAVAJE 2/6/1947
QAZIM OSMAN GELLI M 1919 FARJE LIBRAZHD 2/6/1947
HYSNI MUHARREM RUDI 1914 GJAKOVE TIRANA1 2/8/1947
RAKIP ALI ZDRAVA 1907 FIER KUCOVE 2/13/1947
GJIN PJETER FRUKU 1898 KACINAR LEZHE 2/17/1947
HIDAJET LATIF KULLA 1898 NEPRAVISHT TIRANA1 2/17/1947
VEIZ RAKIP METANAJ 1915 FIER FIER 2/22/1947
GIM MARASH MARASHI 1910 VUKAJ SHKODER 2/24/1947
GJIN MARASH MARASHI 1910 VUKAJ SHKODER 2/24/1947
NDUE LAZER PALI 1920 VUKAJ SHKODER 2/24/1947
RIFAT AHMET KOPLIKU 1881 SHKODER SHKODER 2/24/1947
ELMAS TARE KACI 1922 PEQIN ELBASAN 2/25/1947
ELMAZ TARE KUCI 1922 LAZARENJ PEQIN 2/25/1947
LAZEN GJON LLESHI 1910 KRUJE LAC 2/25/1947
MARTIN NDOK NDOKA 1918 DUSHMAN SHKODER 2/26/1947
HAMIT Muhamet Myrtezaj 1876 CAMERI VLORE 2/27/1947
USHTAR DEMIR NUMANI 1917 BERAT BERAT 2/27/1947
SABRI BEQIR MUCAJ 1907 VELCE VLORE 2/28/1947
SAMI HMIT SULSTAROVA 1907 POGRADEC POGRADEC 2/28/1947
MUSTAFA TAHIR Dalloshi 1916 LUNDER TIRANA1 3/4/1947
DOD LLESH KOKA 1897 LIVADHEZ MIRDITE 3/5/1947
IBRAHIM RAM HAZIRAJ 1900 TROPOJE TIRANE 3/6/1947
QERIM NUSHI SJARCA 1900 SHKARANE DURRES 3/9/1947
GARIP JASHAR KUTROLLI 1921 KAPSHTICE DEVOLL 3/10/1947
ZEF MARK VATRIKAJ 1927 SHENGJERGJ DURRES 3/10/1947
GJET DOD PERVUKA 1927 MIRDITE LAC 3/11/1947
TEFIK MASAR DELIALLISI 1912 SHIJAK DURRES 3/11/1947
ADEM NEZIR GJOCAJ 1920 LURE TIRANA3 3/14/1947
ISMAIL SALI BRAHILIKA 1912 MAT MAT 3/15/1947
RAMIZ QERIM OSMANI 1904 KOSOVE FIER 3/15/1947
ABAZ DEDE ELEZI 1887 MERTENJ TIRANA1 3/18/1947
NURI OSMAN Mukaretali 1896 BERAT BERAT 3/20/1947
DOD COC COCI 1890 VUKAJ SHKODER 3/26/1947
XHEVAT ZERE ZERE 1904 LESHANIK KOLONJE 3/29/1947
LAZER DED SHYTI 1900 KELMENT LEZHE 3/30/1947
SHABAN RAM MEMIAJ 1921 SHUMICE TROPOJE 3/30/1947
NIKOLLE GJET NDOJ 1895 OROSH LAC 3/31/1947
BAJRAM SELMAN MENA 1902 Fushe-Arrez DIBER 4/1/1947

..................

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
FEJZI AHMET LAPARDHJA 1899 BERAT LEZHE 4/2/1947
ISLAM BALI NEKSHIQI 1919 TROPOJE TROPOJE 4/5/1947
Sulejman Muharem LLESHI 1914 TIRANE TIRANA1 4/10/1947
FAIK BANUSH LAMCE 1902 MOLLAS SKRAPAR 4/12/1947
FERRIK AZEM PJERO 1875 DELVINE DELVINE 4/12/1947
MARK MARTIN MARTINAJ 1888 THETH SHKODER 4/12/1947
QAZIM SELMAN MENA 1919 LURE DIBER 4/13/1947
AHMET BEJTASH BRAHO 1900 SARANDE SARANDE 4/16/1947
MEHMET ABAZ SHAHINI 1891 TATZAT SARANDE 4/16/1947
MEHMET SHAHIN ABAZI 1891 TATZAT TEPELENE 4/16/1947
PASHK MARK MOLLA 1915 TARAZH MIRDITE 4/18/1947
BAJAZIT Sulejman PREVIZI 1905 PESHKOPI ELBASAN 4/20/1947
BEQIR BEKTASH LALA 1912 ZERQAN BULQIZE 4/21/1947
GANI RUSHIT Kryemadhi 1913 ZGJUPE ELBASAN 4/21/1947
QAZIM JASHAR SHAHU 1912 PERMET PERMET 4/21/1947
STAVRO PETRO KONOMI 1920 DELVINE DELVINE 4/22/1947
PJETER FRROK NIKOLLI 1896 GJEGJAN PUKE 4/24/1947
GJIN JAK JAKU 1914 LEZHE LEZHE 4/25/1947
FEJZI AHMET Lapardhaja 1889 LAPARDHA BERAT 4/26/1947
Aleksandra Nikolla ZOHARI 1883 PELEQ Gjirokaster 4/27/1947
NIKOLLA AONOSI ZOHARI 1860 KOSTARVIC Gjirokaster 4/27/1947
BEG IBRAHIM BEQEJA 1897 SHATEL TIRANA3 4/28/1947
HIQMET MAKIM ROSHI 1893 GJirokaster FIER 4/28/1947
GEGE PJETER MARGJINI 1923 BOZHIQ MIRDITE 4/30/1947
GJON NIK VUKSANI 1908 SHKODER DURRES 4/30/1947
LLESH PRENG NIKOLLA 1921 TRESH LEZHE 4/30/1947
NDRE MARK CEKA 1915 BURREL BURREL 4/30/1947
PJETER MARK DOCI 1920 BAZE BURREL 4/30/1947
PRENG PJETER RUCI 1914 SHESHAJ MIRDITE 4/30/1947
RIZA IZET RESULI 1914 BERAT ELBASAN 5/2/1947
NDREC MARK RAMA 1897 RRAS PUKE 5/3/1947
DERVISH LAZE BULLARI 1912 GURAZ ELBASAN 5/5/1947
FRROK DOD PERMKO 1905 MIRDITE LAC 5/5/1947
SELIM RAMAZAN MARKU 1899 SHIJAK SHIJAK 5/5/1947
QAMIL SELMAN ZEKTHI 1898 BELSH ELBASAN 5/7/1947
BAJRAM ISMAIL SATA 1880 MAT TIRANA4 5/10/1947
KOL SIMON VOKRRI 1913 HAJMEL SHKODER 5/14/1947
NDUE MARK GJERGJI 1881 PUKE PUKE 5/14/1947
DALIP QAZIM Sheshalliu 1917 TOZHAN BERAT 5/15/1947
MARK GJOK NDOJ 1895 PETAQ MIRDITE 5/15/1947
RIZA HAMIT TOLA 1911 ELBASAN ELBASAN 5/15/1947
XHEMAL SALI META 1906 MAT TIRANA2 5/15/1947
HARALLAMB Nikolla PAPA 1892 LESHNICE TIRANA3 5/16/1947
MUSA SHEME BRAHO 1890 VOKOPOLE KORCE 5/17/1947
DHIMITER Nikolla PANO 1908 TERIHAT GJIROKASTE 5/18/1947
RAMAZAN ISUF JELLA 1895 TIRANE DURRES 5/18/1947
DHIMO GAQI SPIRO 1917 LEKEL GJIROKASTE 5/20/1947
MAHMUT HYSEN TABAKU 1920 CANAKEG PEQIN 5/23/1947
MISIR CAUSH BALI 1930 BALAJ LUSHNJE 5/23/1947
MYRTEZA PAJAZIT PAJA 1912 KRUJE KRUJE 5/24/1947
ISUF TAF HYSA 1901 KRUJE KRUJE 5/25/1947
ZALO VAIT XHUMAQI 1921 ERSEKE TIRANA1 5/28/1947
HASAN LIK MURATI 1885 KRUJE KRUJE 5/29/1947
NEKI HAJDAR Radovicka 1908 KOLONJE TIRANA1 5/29/1947
BAJRAM LIMAN Tafhasaj 1918 KUKES KUKES 5/30/1947
HAJDAR Ibrahim MATJANI 1930 LUSHNJE LUSHNJE 5/31/1947
Ibrahim HASAN MATJANI 1899 GORRUNJAS LUSHNJE 5/31/1947
ENVER ALUSH KRUSHI 1924 SHKODER SHKODER 6/1/1947
XHEMAL Mustafa KERMIQI 1920 SHKODER DURRES 6/1/1947
FETI ALUSH MECE 1888 OSECKE KOLONJE 6/4/1947
QANI SHABAN CENKO 1873 KOLONJE TIRANA3 6/5/1947
ASIM Mehmet Abdurrahmani 1905 SHKODER TIRANA2 6/8/1947
AQIF AHMET AVERAJ 1910 KAVAJE KAVAJE 6/11/1947
AQIF MEHMET HAVERIKU 1910 KAVAJE KAVAJE 6/11/1947
HAZBI REFAT PUTO 1897 GJIROK. TIRANA1 6/11/1947
PJETER PRENG PRENGA 1868 PUKE PUKE 6/12/1947
JANI NIKOLL KOLJAKA 1883 KAVAJE TIRANA2 6/15/1947
KRISTO KOSTA KOSTA 1885 DHROVJAN SARANDE 6/16/1947
NDUE PREND NIKOLLI 1910 KACINAR MIRDITE 6/16/1947
RIZA SELIM RAMA 1907 BURREL BURREL 6/17/1947
ZABIT MUSA SULKU 1922 KAJARE BULQIZE 6/25/1947
LONI ADHAM ADAMI 1912 KORCE TIRANA1 6/30/1947
QAZIM YMER FRASHERI 1889 KORCE KORCE 7/1/1947
MALIQ HAJDAR Bardhoshi 1926 BERAT BERAT 7/8/1947
FAHRI Muharrem SHEHU 1913 BILISHT TIRANA3 7/9/1947
MARK PRENG DODA 1927 MUNEGE MIRDITE 7/9/1947
SHAQIR REXHEP MEZHIKA 1903 MAT MAT 7/10/1947
ASLLAN HAZIS KALOSHI 1925 DIBER TIRANA1 7/11/1947
NDUE SADRI SADRIA 1903 NICAJ SHKODER 7/11/1947
FRROK KEQAN PALUSHI 1908 KOKEDODE PUKE 7/12/1947
NESIM ELMAS Met-hoxha 1897 SKRAPAR DURRES 7/12/1947
ISUF RAM XEKA 1902 KRUJE KRUJE 7/15/1947
ARIF LUMAN SUCI 1892 BURREL BURREL 7/20/1947
XHEMAL AZIS VATA 1895 MAT TIRANA1 7/20/1947
XHEMAL HAZIS VATA 1925 MACUKULL BURREL 7/20/1947
RAKIP MALIQ CILINI 1900 PESHKOPI TIRANA4 7/22/1947
RAKIP MALIQ CLLINI 1904 TOPOJAN BULQIZE 7/22/1947
SINAN RUSTEM GEGA 1892 BULQIZE BULQIZE 7/22/1947
PERTEF ISMAIL RESULI 1906 VADHIZE FIER 7/23/1947
SELIM SALI KELMENDI 1902 VUTHAJ TIRANA3 7/29/1947
FOTO VANGJEL NINI 1921 SARANDE SARANDE 7/31/1947
GANI HAXHI KALAJA 1880 PREZE DURRES 7/31/1947
VLASH VASIL BUSHI 1911 DURRES DURRES 8/1/1947
PAL KOL THANI 1910 SHKODER SHKODER 8/3/1947
LLESH GJON GJONI 1919 OROSH SHKODER 8/9/1947
NIKOLL Kostandin Konoplev 1902 KAUKAZ TIRANA1 8/10/1947
SOKOL BEK ARUSHA 1915 TROPOJE TROPOJE 8/10/1947
Aleksandra Nikolle ZAHARI 1883 Gjirokaster Gjirokaster 8/11/1947
NIKOLLA Thanas ZAHARI 1900 Gjirokaster Gjirokaster 8/11/1947
Mahmut AVDULLA PERVIZI 1905 ZERQAN BULQIZE 8/12/1947
MESIM ELMAZ Methoxha 1899 MOLLAS SKRAPAR 8/12/1947
SHYTAN CAN NIKA 1906 SHLLAK SHKODER 8/15/1947
SHYTAN CAN NIKA 1906 KAJVADH SHKODER 8/15/1947
FROK NDUE MATA 1898 KACINAR MIRDITE 8/16/1947
PJETER DED VILA 1916 MIRDITE SHKODER 8/16/1947
MARK DOD PERVUKA 1919 MIRDITE LAC 8/17/1947
ALI MUHARREM BEGEJA 1888 TIRANE TIRANA1 8/18/1947
PETRO SOTIR AFEROLLI 1888 KORÇË DURRES 8/19/1947
ALI ABAZ SHTRAZA 1908 SHTRAZE DURRES 8/20/1947
IBRAHIM SEIT HAXHIRI 1893 KAVAJE KAVAJE 8/20/1947
KADRI ABAZ SHTRAZA 1912 SHTRAZE DURRES 8/20/1947
RAMIZ NUREDIN KASA 1902 KAVAJE KAVAJE 8/20/1947
REZIP ZEQIR ZENELI 1917 VAJZE VLORE 8/20/1947
TEFIK BILAL TESKO 1890 NOVAJ SKRAPAR 8/21/1947
KAPLLAN BILAL FESKO 1911 SHPATAJ DURRES 8/22/1947
NESIM ELMAZ Methoxha 1895 MOLLAS SKRAPAR 8/22/1947
TAFE MER SHIMA 1899 GJORM KRUJE 8/25/1947
MYNYR HAMZA SHEHU 1890 POBRAT SARANDE 8/26/1947
QAZIM MALO BANAJ 1904 BALLABAN PERMET 8/26/1947
NIKOLL KOL HYSENI 1902 SHKOPET BURREL 8/27/1947
DEDE GJETO GJONAJ 1920 SHKODER M.MADHE 8/28/1947
MAKSUT HASAN ZHITI 1930 SKRAPAR DURRES 9/2/1947
DALIP KALEM AHMETAJ 1913 BURRAZES LUSHNJE 9/3/1947
BARDHA MARK Bushkala 1935 LEKUNDE MIRDITE 9/5/1947
NDUE NIKOLL LULI 1900 OROSH MIRDITE 9/9/1947
KRISTAQ Anastas CEKA 1880 PESHTAN TEPELENE 9/10/1947
QERIM SHERIF MUZHAQI 1921 POLIS LIBRAZHD 9/10/1947
HAJDAR DAN CURRI 1907 DRISHT SHKODER 9/11/1947
NOTE SPIRO STRATI 1893 GJIROK. TIRANA2 9/11/1947
NOTO SPIRO STRATI 1893 GJIROK. DURRES 9/11/1947
ISMAIL KURT CEKA 1913 MELGUSH SHKODER 9/16/1947
FERIT JASHAR Hysenbegas 1904 STAROVE BERAT 9/17/1947
Harilla Athanas BAKALLI 1922 KISHOVE DIBER 9/17/1947
HAMZA SEJDI RRAPAJ 1912 VLORE VLORE 9/20/1947
VESEL HODO KEKENEZI 1890 STARJE KOLONJE 9/20/1947
MAL KOL PRENDI 1905 MERTUR PUKE 9/21/1947
SIMON NDREK DEDAJ 1909 SHKODER SHKODER 9/22/1947
MYNIR HAMZA SHEHU 1890 POBRAT BERAT 9/26/1947
QAMIL TARE VASKA 1889 FIER BERAT 9/30/1947
RUSTEM HALIL MUCA 1900 VOJNEK DIBER 9/30/1947
HALIL SELMAN ALLA 1917 ZGOSHT LIBRAZHD 10/1/1947
AHMET IBRAHIM DAKLI 1879 ELBASAN TIRANA3 10/2/1947
YMER OSMAN MERLIKA 1908 KRUJE KRUJE 10/2/1947
XHEMAL HALIT JUKO 1913 SHKODER TIRANA2 10/3/1947
RAM MUJ HOXHA 1918 KAVAC TROPOJE 10/7/1947
QEMAL KASEM DRACINI 1925 SHKODER SHKODER 10/8/1947
ABDYL ASIM KOKOSHI 1908 VLORE SHKODER 10/10/1947
Agathokli THOMA Xhitoni 1889 PERMET TIRANA3 10/10/1947
BEQIR MUSTAFA CELA 1913 KARBUNAR DURRES 10/10/1947
ENVER ISLAM SAZANI 1910 HIMARE TIRANA3 10/10/1947
HYSEN IBRAHIM SHEHU 1897 LUSHNJE ELBASAN 10/10/1947
IRFAN HAMID MAJUNI 1910 DIBER TIRANA3 10/10/1947
MUHAMET JAHJA Prishtina 1926 SHIJAK TIRANA1 10/10/1947
PERTEF SAMI KARAGJOZI 1907 GJIROKAST. TIRANA3 10/10/1947
RIZA FEJZI ALIZOTI 1909 STAMBOLL TIRANA3 10/10/1947
SELAUDIN RIZA TOTO 1910 PROGONAT TIRANA2 10/10/1947
SELIM SELIM KOKALARI 1897 DURRES KAVAJE 10/10/1947
SHEFQET OSMAN BEJA 1912 DURRES KAVAJE 10/10/1947
SHEH IBRAHIM Karbunara 1880 LUSHNJE TIRANA3 10/10/1947
SULO ISMAIL HELASI 1916 KLOS TIRANA2 10/10/1947
TODI DHIMITER Merdani 1921 SHTERMAN ELBASAN 10/10/1947
ZEF GJOK RICA 1898 BUSHKASH SHKODER 10/10/1947
QAMIL SEIT KADRIU 1922 Gjirokaster TIRANA3 10/11/1947
PRENG KOL KOLA 1909 GJERGJAN PUKE 10/15/1947
ISLAM SELMAN MATA 1910 BURREL BURREL 10/16/1947
IZEDIN GALIP VRIONI 1888 BERAT TIRANA1 10/16/1947
OSMAN SELMAN MATA 1895 MAT BURREL 10/16/1947
LATIF HYSEN GOLJA 1911 DIBER TIRANA3 10/17/1947
RUSTAN Sulejman KURTI 1895 MAT MAT 10/17/1947
SIMON PALOK KRAJA 1897 SHKODER SHKODER 10/19/1947
SIMON PALOK KRAJA 1925 SHKODER SHKODER 10/19/1947
ISMAIL SALI HYSA 1914 DERJAN MAT 10/20/1947
NDUE PREND Baraktari 1924 DUKAGJIN DURRES 10/30/1947
NDUE PRENG Bajraktari 1924 DOMGJON LEZHE 10/30/1947
KOL PAL GEGA 1909 LESTER LAC 10/31/1947
Shefqet MehmetalI Stringa 1896 ELBASAN ELBASAN 10/31/1947
PELLUMB DUSH MIRAKA 1925 IBALLE PUKE 11/3/1947
SHUAIP ZIT MURATAJ 1920 DIBER KUKES 11/4/1947
RASIM HASAN ZYHJA 1910 SHKODER SHKODER 11/6/1947
SALI ASLLAN RIZVANI 1910 MAT KRUJE 11/8/1947
LUK PJETER CARKU 1908 PUKE PUKE 11/10/1947
MUSTAFA Selman QOSJA 1921 TIRANE TIRANA3 11/10/1947
YMER XHEMAL BEGEJA 1921 TIRANE TIRANA3 11/10/1947
ALI HYSEN MEHMETI 1891 TEPELENE TIRANA1 11/16/1947
NAMIK ALI HADER 1911 SARANDE GJIROKASTE 11/17/1947
GJON PRENG DODANI 1896 NOROG SHKODER 11/18/1947
MARK GJON DODANI 1927 NOROG SHKODER 11/18/1947
NIKOLLE NDUE TROKTHI 1923 LAC LAC 11/20/1947
FERRIK COBO EHEJA 1917 HAMIL FIER 11/23/1947
MEHILL BISH DRICAJ 1910 DAJC M.MADHE 11/25/1947
KOSTA KRISTO MANARI 1877 DELVINE TIRANA2 11/26/1947
HILMI HYSNI DOKO 1902 VLORE KORCE 11/27/1947
MYRTO SHEFQET HYSA 1923 GOLEN GJirokaster 11/27/1947
MYRTO SHEFQET HYSA 1923 GOLEM Gjirokaster 11/27/1947
THOMA VANGJEL Orollaga 1888 KORCE TIRANA2 11/30/1947
GJET ZEF NDECA 1918 LAC LAC 12/1/1947
SABRI KADRI NASUFI 1900 Maqellare DIBER 12/1/1947
Xheladin BEQIR KAMATA 1921 SHKODER SHKODER 12/1/1947
SELIM MEHMET ZYMA 1897 BOSNJE TIRANA3 12/3/1947
NAMIK HAJDAR BARDNI 1912 GREQI ELBASAN 12/4/1947
SAFET ABAZ BRACE 1918 GRAMSH GRAMSH 12/9/1947
ALI ABAZ DERVISHAJ 1900 TIRANE TIRANA1 12/10/1947
KOCO ANASTAS LAHO 1882 GERMENJ KOLONJE 12/10/1947
LAZER MATI NDOCI 1883 JUBAN SHKODER 12/11/1947
YMER BEQIR SHABAJ 1862 BAKS SHKODER 12/11/1947
FRROK MARK GJOKA 1880 GJERGJAN PUKE 12/15/1947
ISLAM MALIQ LAMCE 1920 CORRUSH DURRES 12/15/1947
LAM AHMET DACI 1892 BURREL MAT 12/15/1947
NDUE MARK GJOKA 1895 GJERGJAN PUKE 12/15/1947
XHAFERR Ibrahim MIRAKU 1905 ELBASAN ELBASAN 12/15/1947
ZIJA SULEJMAN LUNIKU 1907 ELBASAN ELBASAN 12/15/1947
ABEDIN QAZIM XHEKA 1907 SHELCAN GRAMSH 12/19/1947
PRENG GJERGJ RAJTA 1906 DIBER MIRDITE 12/20/1947
XHEMAL Miftar KALOSHI 1926 KANDER DIBER 12/20/1947
ALEKS JANI PAPAJANI 1909 SOPIK GJIROKASTE 12/22/1947
GJON MARK RAJTA 1922 DIBER TIRANA1 12/22/1947
PRENGJ GJERGJ RAJTA 1906 KREJLURE DIBER 12/22/1947
ALI ZYLFO AGALLIU 1885 TAC KOLONJE 12/25/1947
BARDHI JHALIL Rragami 1898 JASHMIC DURRES 12/26/1947
MUSA Ramadan ISLAMAJ 1912 ROKOSH DURRES 12/26/1947
MYRTEZA RAP ZELA 1915 PREZE TIRANA4 12/27/1947
GANI MUHARREM BULKU 1913 BAGO KAVAJE 12/28/1947
GAQO Anagnost MUZINA 1890 SARANDE TIRANA2 12/28/1947
RUSTEM RAMADAN DANI 1902 SHQATH DIBER 12/29/1947
AQIF RIKA KASHAKU 1910 Gjirokaste GJIROKASTE 12/30/1947
FADIL SHAQIR ALLIU 1929 KRUJE TIRANA1 12/30/1947
PJETER KOL MHILLI 1885 KALLMET LEZHE 12/30/1947
SHEZAR DYLBER SKORA 1884 ELBASAN ELBASAN 12/30/1947
BAJO MATO BEJO 1891 KUC VLORE 12/31/1947
BIB PRENG DODA 1923 BOZHIQ MIRDITE 12/31/1947
FRANO PASHKO Markvukaj 1926 IVANAJ SHKODER 12/31/1947
GJELOSH GJOK LULI 1912 SHKODER TIRANA3 12/31/1947
GJIN GJOK MARKU 1928 BOZHIQ MIRDITE 12/31/1947
GJIN MARK NDOJ 1904 KACINAR MIRDITE 12/31/1947
Leonidha MARKO Frasheri 1887 PERMET TIRANA2 12/31/1947
LLESH PRENG Bajraktari 1912 OROSH MIRDITE 12/31/1947
MUHO FETAH BUSHAJ 1910 KULLAJ SHKODER 12/31/1947
PJETER MARK NDOJ 1895 KACINAR MIRDITE 12/31/1947
PRENG NDUE GJOKA 1923 GJERGJAN PUKE 12/31/1947
QERIM SHERIF MUZHAQI 1921 POLIS TIRANA3 12/31/1947
RAGIP MEHMET GJYREZI 1912 SHKODER SHKODER 12/31/1947
SHEFIK XHAFER KONDI 1906 TIRANE TIRANA1 12/31/1947
SIMON FRROK GJOKA 1913 GJEGJAN PUKE 12/31/1947
HALIM SULEJMAN Xhakja 1900 MITROVIC DURRES 1/1/1948
MARIJE MARUKE KAÇI 1927 S`JEPET DURRES 1/1/1948
OSMAN ALI KALLABOKU 1919 Shishtavec KUKES 1/1/1948
RIZA HARIZ KECI 1922 SHIJAK DURRES 1/1/1948
SADIK BEQIR NDREU 1909 DIBER TIRANA2 1/1/1948
SHAQIR HARIZ KECI 1920 SHIJAK DURRES 1/1/1948
XHEMAL Mustafa GJAKA 1910 MANX DURRES 1/1/1948
Shefqet HAJDAR Mahmutaj 1890 GLLAVE TIRANA3 1/8/1948
SHAHIN HYSEN DACI 1913 MACUKULL MAT 1/9/1948
SHEFQET HAJDAR Mahmuti 1891 GLLAVE TIRANA1 1/10/1948
ANTON NDREK SARACI 1925 SHKODER SHKODER 1/11/1948
DOD MARK GJOKA 1887 SHKODER SHKODER 1/11/1948
ERNEST NDREK DUSHAJ 1971 SHKODER SHKODER 1/11/1948
LUDOVIK GASPER SARACI 1902 SHKODER SHKODER 1/11/1948
PAULIN LLUKA SHESTANI 1915 SHKODER SHKODER 1/13/1948
PJETER LLESH GJONI 1896 GJEGJAN PUKE 1/13/1948


Armand Bajrami

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Gazeta “Albania” vazhdon publikimin e emrave të tjerë të personave që kanë vdekur në burgjet e diktaturës, ose që janë ekzekutuar nga organet e Sigurimit të Shtetit në vitin 1952-1953. Në listë, e cila do të vijojë edhe në numrat e ardhshëm të gazetës, jepen gjeneralitete si emri, atësia, mbiemri, viti i lindjes, vendi i vdekjes ose ekzekutimit si dhe dita, muaji dhe viti i vdekjes ose ekzekutimit.

EMRI ATËSIA MBIEMRI V. LIND V. LIND V. EK. DT. EKZ.

PRENG CUP PRENGA 1911 PESHQESH LAC 6/23/1952
LLESH FROK FROKU 1917 KALIVAC LEZHE 6/30/1952
MARK PJETER NDOJ 1930 VIGE SHKODER 6/30/1952
ASQERI KAMBER QAMO 1932 NOVAJ BERAT 7/1/1952
FIDAI RAPO VELI 1916 FUSHEBARDHE GJIROKASTER 7/5/1952
SEFER HYSEN VRENOZI 1900 FIER FIER 7/9/1952
BALISH PAL MARKAJ 1898 TROPOJE TROPOJE 7/10/1952
SINAN HYSEN ALETI 1922 BERDEC SHKODER 7/10/1952
NIKOLLE PRENG PERLALA 1925 HEBE MIRDITE 7/14/1952
DIN DEMIR JATA 1910 KUKES DURRES 7/16/1952
KOL NDUE MARKU 1929 KASHNJET LEZHE 7/20/1952
NDUE NIKOLL MARKU 1900 KASHNJET LEZHE 7/20/1952
NDUE PAL GJINI 1913 SKURRAJ LAC 7/25/1952
ZENUN MESUT GJOLENA 1911 LUSHNJE LUSHNJE 7/31/1952
TEFIK BAJRAM KOKLA 1915 NARTE LUSHNJE 8/3/1952
KOL MAC MACI 1881 SHKODER TIRANA1 8/12/1952
KOL MAC SMAJLAJ 1881 SHKOER M.MADHE 8/12/1952
REXHEP OSMAN PICARI 1918 VORE TIRANA3 8/12/1952
XHEMAL HYSEN HASRAMA 1896 VORE TIRANA4 8/12/1952
ZAIM XHELAL HITO 1933 SKRAPAR SKRAPAR 8/14/1952
HYSEN SALI SALLKU 1910 BOCEVE BULQIZE 8/17/1952
HASAN XHAFER STAJKU 1889 ELBASAN ELBASAN 8/19/1952
NDOC VATE KICAJ 1929 DUKAGJIN SHKODER 8/20/1952
DED FRROK NDOJ 1933 KERTHPUL SHKODER 8/22/1952
PRENG LLESH LLESHI 1920 SKURAJ LAC 8/25/1952
RAMIZ ZYBER BUNACA 1915 PRISKE TIRANA4 8/27/1952
MARASH NDUE MIRI 1924 GURE LAC 8/28/1952
POLAK GJOK HOTI 1921 BAJZE M.MADHE 8/28/1952
NIKOLL PRENG DUSHI 1890 PUKE LEZHE 8/29/1952
MEHMET MURAT GALJA 1929 ARAPAJ KAVAJE 9/1/1952
ZEQIR NEBI AGOLLI 1920 KORCE KORCE 9/2/1952
SINAN TILO MEHILLI 1903 GECK GJIROKASTER 9/3/1952
NDOC MARASH SHKRELI 1895 BUSHAT SHKODER 9/4/1952
ISUF MUSTAF CALA 1923 SHKODER SHKODER 9/10/1952
MYRTEZA VESEL KARAJ 1931 MAFIKEQ KRUJE 9/13/1952
VESEL SHABAN KARAJ 1906 MAFIKEQ KRUJE 9/13/1952
MARK GJETE DODAJ 1914 PESHQESH KRUJE 9/14/1952
PASHKO LEK PRELAJ 1917 LEZHE ELBASAN 9/17/1952
PASHKO LEK TURKAJ 1917 SHENKOLL ELBASAN 9/17/1952
SABRI MURAT NEZIRI 1935 POCEST TIRANA4 9/17/1952
PJETER GJEKE HYSAJ 1915 VERMOSH M.MADHE 9/18/1952
MARK NIKOLL SOKOLI 1919 SHENKOLL LEZHE 9/30/1952
SINAN ZYLFO MEHILLAJ 1903 GJIROKASTER GJIROKASTER 9/30/1952
SHUK ZEF NENSHATI 1906 SHKODER SHKODER 10/11/1952
SULK ZEF NUNSHATI 1906 SHKODER LAC 10/11/1952
LATIF ELMAZ NEZHA 1891 KUCOVE LUSHNJE 10/13/1952
MEMO CELO RAKO 1889 GOLEM GJIROKASTER 10/18/1952
LEM YMER MATRAMA 1925 NDROQ TIRANA4 10/23/1952
Prendush Gjergj Macotaj 1920 LAKE M.MADHE 11/1/1952
TAHIR SULEJMAN PRENCI 1921 PESHKOPI TIRANA1 11/3/1952
SEJDI MUHARREM HYSAJ 1930 SHKOZE VLORE 11/11/1952
ASLLAN DEMIR SEITI 1936 KORCE TIRANA2 11/17/1952
PRENG DEDE NIKOLLI 1920 RANJE MIRDITE 11/22/1952
Lulash Pjeter Brushtylla1910 SHKODER M.MADHE 11/25/1952
MUHAMET MUSTAFA KRUJA 1908 LEZHE LEZHE 11/30/1952
ILIA PANDO DUSHKU 1870 KORCE KORCE 12/15/1952
NDUE GJON KASNECI 1923 KAMEZ SHKODER 12/17/1952
GJON JAK PIROLI 1932 ZHEJ LAC 12/24/1952
GJON VLASH PIROLI 1931 ZHEJE LAC 12/24/1952
MUCO HARIZ CEPRATI 1913 VLORE ELBASAN 12/27/1952
DAN COL BRUCAJ 1884 REC LEZHE 12/30/1952
SABRI DALIP CELA 1907 POGRADEC ELBASAN 12/30/1952
BLLAGO Budimir Stankovic1925 PEJE SHKODER 12/31/1952
FERRIK QAMIL HAXHIU 1912 MULLET TIRANA4 12/31/1952
IBISH ARIF ARIFI 1903 OSTREC LUSHNJE 12/31/1952
ELISABETA VASIL SPIRAKU 1902 DHROVJAN TIRANA2 1/1/1953
SPIRO ARISTOTEL SPIRAKU 1900 DHROVJAN TIRANA2 1/1/1953
CUN LLESH KALAJ 1900 MNELE SHKODER 1/13/1953
DYLAVER ALI PARRUCA 1928 KRUJE KRUJE 1/25/1953
QEMAL SALI DAJA 1922 TIRANE TIRANA2 1/27/1953
HYSNI LIMON LLESHI 1923 GJORICE BULQIZE 2/13/1953
MERSIN ASLLAN TOSKA 1910 FIER BERAT 2/21/1953
BAKI TELKA PERA 1929 MEMEHISHT POGRADEC 2/23/1953
MENDU EMIN VOCI 1935 KORCE TIRANA3 2/23/1953
NEVZAT HALIL XHIHANI 1921 POJAN KORCE 2/23/1953
SULEJMAN REXHEP XHIHANI 1926 POJAN KORCE 2/23/1953
HAJDAR ADEM YMERAJ 1896 KURTAJ TIRANA3 2/24/1953
HAJDAR TAFE LUGU 1920 DOMEN SHKODER 2/25/1953
VATH MAKSUT DERVISHI 1890 KARPEN DURRES 2/26/1953
JAKUP JAKUP DUSHAJ 1880 TROPOJE TROPOJE 2/28/1953
NDUE GJON VUKSANI 1930 TALE SHKODER 2/28/1953
ZEF NIKOLL PERBIBA 1917 MIRDITE LEZHE 2/28/1953
QIRIM GAMNI VERTENIKU 1917 KOLONJE TIRANA2 3/1/1953
NEXHIP SULO LUMANI 1926 KSOROVAT KORCE 3/2/1953
MAZLLEM MUHARREM LAMCE 1914 POGRADEC TIRANA4 3/10/1953
TARE FAIK COCKA 1899 GOLEM SARANDE 3/12/1953
TARE TEFIK COCKA 1899 GJIROKASTE LAC 3/12/1953
TARE TEFIK COCKO 1896 GOLEM SARANDE 3/12/1953
RAMIZ IBRAHIM HAKCANI 1932 BALDUSHK TIRANA4 3/20/1953
HAXHI MUSTAFA GJYLA 1900 MAT BURREL 3/31/1953
NDUE LLESH SALI 1906 VUKAJ SHKODER 3/31/1953
FRAN GJOK GJELAJ 1921 VUKEL M.MADHE 4/8/1953
NIKOLLE KOL META 1895 KRUJE LAC 4/8/1953
SHAQIR HAJDAR MIFTARI 1908 SAKAT PUKE 4/10/1953
SHAQIR HAJDAR MYFTARI 1953 PUKE TIRANA2 4/10/1953
QAZIM SULEJMAN GJOKJA 1914 KOSOVE DURRES 4/14/1953
KOCO THANAS KANDILI 1920 DELVINE DELVINE 4/15/1953
KOCO THANAS KONDILI 1920 PERMET PERMET 4/15/1953
XHEMAL SHEME GURI 1894 KORÇË DURRES 4/18/1953
NURI IBRAHIM PLAKA 1915 GOSTINE ELBASAN 4/22/1953
ELEZ HYSEN METALIAJ 1919 TROPOJE TROPOJE 4/29/1953
MARK NDUE MOLLA 1912 MALEJ MIRDITE 4/30/1953
LLESH NDUE MARKU 1917 LEZHE LEZHE 5/2/1953
ZEF GJELOSH GJELOSHI 1922 SHKODER LAC 5/2/1953
ABDULLA SHEME ZOTO 1918 KORCE TIRANA3 5/13/1953
TAHIR MEHMET KALO 1917 KOLONJE TIRANA2 5/13/1953
MUSA JACE JACELLI 1918 PRETUSH POGRADEC 5/20/1953
BAKO LILO HALILI 1918 PERMET LUSHNJE 5/29/1953
BAJRAM HAZIZ RRAGAMI 1885 TROPOJE TROPOJE 5/30/1953
SABRI ASLLAN HYKA 1916 SHENEPREMTE KORCE 5/31/1953
SULEJMAN BAJRAM SPAHIJA 1932 SHKODER SHKODER 6/10/1953
SULEJMAN BAJRAM SPAHJA 1932 BERDEC SHKODER 6/10/1953
SADIK MUSLI MULDAKA 1884 TROPOJE TROPOJE 6/16/1953
BEQIR MUSTAFA MANCAKU 1912 TIRANE TIRANE 6/17/1953
MHILL ZEF BEGACI 1907 SHALE SHKODER 6/23/1953
BURHAN JAHO KUMANI 1931 KUMAN FIER 6/28/1953
PASHK ZEF HOTI 1917 GURE LAC 6/30/1953
SEIT METALLA ALLA 1913 BASTAR TIRANA4 6/30/1953
MARK PRENG MARKU 1921 KIMEZ PUKE 7/13/1953
ADEM HASAN BAKU 1934 SHKODER SHKODER 7/19/1953
SULEJMAN XHEMAL RAMA 1930 BURREL BURREL 7/25/1953
JAK NDUE PERJAKU 1904 BERZAN LEZHE 8/11/1953
IBRAHIM SULEJMAN GJOKJA 1893 KOSOVE DURRES 8/15/1953
KOL SOKOL SHULLANI 1908 RODOJE SHKODER 8/15/1953
GLIGOR NASHO HARITO 1929 GRAZHDAN SARANDE 8/18/1953
HYSEN MUSTAFA HASANI 1900 PUKE DURRES 8/18/1953
SAMI SULO BARDHI 1923 LESKOVIK TIRANA1 8/26/1953
RAM ZOG MULGECI 1894 TROPOJE TROPOJE 8/30/1953
PRENG FRROK MEMA 1911 MIRDITE KRUJE 9/1/1953
SHPEND HALIT NEZA 1894 TROPOJE TROPOJE 9/2/1953
NIKOLL GJIN KOLA 1911 LEZHE LAC 9/11/1953
GJON GJOK CAKA 1912 KRUJE KRUJE 9/21/1953
MUJ HALIL BYBERI 1925 TROPOJE TROPOJE 9/24/1953
XHAFER RESHIT CELIRAMA 1873 ELBASAN ELBASAN 9/24/1953
FERHAT HULUSI THACI 1921 KOSOVE TIRANA1 9/29/1953
GJIN FRROK NIKOLLI 1908 RUBIK MIRDITE 9/30/1953
RAMADAN HASAN SHKEMBI 1917 KORCE KORCE 9/30/1953
ALI HAJDAR CINARI 1910 ZAGORCAN POGRADEC 10/17/1953
CESK NDOC COBA 1922 SHKODER SHKODER 10/18/1953
BIDO SHEFQET DYRMISHI 1925 GRAMSH LUSHNJE 10/20/1953
ZEF NDUE PRENGA 1924 OROSH MIRDITE 10/20/1953
BAJRAM HAZIN RRAGAMI 1885 LLUGAJ SHKODER 10/24/1953
SOTIR KRISTO KENUTI 1924 DHIVER SARANDE 10/25/1953
SPIRO KRISTO KENUTI 1925 DHIVER SARANDE 10/25/1953
PRENGE NIKOLL PERBRUNGA 1920 MIRDITE MIRDITE 10/27/1953
PJETER MARK NIKOLLI 1898 SHKOZE PUKE 11/7/1953
BRAHIM CAF BURGUJ 1921 SHKODER M.MADHE 11/15/1953
IBRAHIM CAF BURGAJ 1921 SHKODER M.MADHE 11/15/1953
ZEF NIKOLL MARKU 1908 PUKE PUKE 11/24/1953
LEKMI MUSA SHARRA 1919 VLORE VLORE 12/1/1953
HASAN TEME LAZAJ 1925 TEPELENE ELBASAN 12/6/1953
SHAQIR SYL KUKAJ 1930 ZGJEP HAS 12/8/1953
ISUF IMER PRROI 1904 SHALES ELBASAN 12/23/1953
MARTIN LUSH NDOJ 1923 KORTHPUL PUKE 12/30/1953


Armand Bajrami

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Gazeta “Albania” vazhdon publikimin e 253 emrave të tjerë të personave që kanë vdekur në burgjet e diktaturës, ose që janë ekzekutuar nga ushtria partizane në vitin 1944 dhe një vit pas çlirimit. Në listë, e cila do të vijojë edhe në numrat e ardhshëm të gazetës, jepen gjeneralitete si emri, atësia, mbiemri, viti i lindjes, vendi i vdekjes ose ekzekutimit si dhe dita, muaji dhe viti i vdekjes ose ekzekutimit.

EMRI ATËSIA MBIEMRI V. LIND V. LIND V. EK. DT. EKZ.

RIZA XHETAN LALA 1910 BURREL MAT 11/30/1944
SELAM LUMAN SELAMAJ 1887 SKREVAN BERAT 11/30/1944
SELFO NOS HAMITAJ 1899 FIER MALLAKASTER 11/30/1944
SHAHIN BAJRAM BLLOSHMI 1908 LIBRAZHD ELBASAN 11/30/1944
SHERIF MURAT HAXHIMUHAJ 1902 PODGORIC SHKODER 11/30/1944 SITKI MUSTAFA SHKUPI 1895 SHKUPI TIRANA1 11/30/1944
SULO NESIM JAHO 1909 DELVINE DELVINE 11/30/1944
TAMAZ RIZA XHANGA 1900 DELVINE DELVINE 11/30/1944
ZEF NDUE MARKU 1907 MASTERKOR MIRDITE 11/30/1944
ZINI BEQIR MALO 1910 KORCE DEVOLL 11/30/1944
HARSHI SEJFULLA MEMAJ 1906 KUC VLORE 12/1/1944
LAZER VUKSAN VOCAJ 1920 LUME SHKODER 12/1/1944
NIKOLLA MARKO KOCULI 1910 DHERMI VLORE 12/1/1944
TAFIL MYFTAR SHULI 1918 LETEM LIBRAZHD 12/1/1944
VELIKO MURAT BRESHANI 1888 KALLARAT VLORE 12/1/1944
AVDULLA SALIH SALIHI 1920 PUKE PUKE 12/2/1944
BAJRAM YMER HOXHA 1901 MIRAS DEVOLL 12/3/1944
HAMIT MEHMET KARAKETA 1893 BOZHIGRAD DEVOLL 12/3/1944
SHEFQET HASAN META 1911 BELISHOVE MALLAKASTER 12/4/1944
ZENEL NEZIR BUCI' 1887 F.ALIA DIBER 12/4/1944
LEKE MARTIN MARTINI 1897 DALQ SHKODER 12/5/1944
LULASH MARTIN MARTINI 1902 DALQ SHKODER 12/5/1944
MEXHIT MYSLYM LITA 1916 KALIS DIBER 12/5/1944
SEFEDIN XHAFERR NOKA 1915 BLLICE DIBER 12/5/1944
BEJAZ HAZIS MEHMETI 1910 FATZAT DELVINE 12/10/1944
MARK KOL THANA 1913 DUKAGJIN SHKODER 12/10/1944
NDOC SIMON PACI 1911 SHKODER SHKODER 12/10/1944
AHMET JAHO ALKOLLARI 1905 STRELCE KORCE 12/12/1944
BAJRAM HAJDAR MASHE 1920 LUZIMADH KAVAJE 12/15/1944
HAMID ABDULLA LECINI 1884 KAVAJE KAVAJE 12/15/1944
MUHAREM DANE RRAPAJ 1910 SIQEC FIER 12/15/1944
ZEF ENJELL KUKA 1923 SHKODER SHKODER 12/15/1944
SYLO GJETO ALIAJ 1896 MYSELIM SHKODER 12/17/1944
REXHEP AHMET SKEPI 1881 DIBER DIBER 12/19/1944
GANI HAJDAR MULLARAJ 1904 KASHISHTE TEPELENE 12/20/1944
KOL MARK TONAJ 1912 VUSANJ SHKODER 12/20/1944
RAMADAN SELMAN DODA 1914 TEJMAL KUKES 12/20/1944
SALI TAHIR HOTI 1912 BORIC DIBER 12/20/1944
SELIM NURO KOPACI 1887 QUKES LIBRAZHD 12/20/1944
ZEF MARASH MARASHI 1883 KACINAR PUKE 12/20/1944
JAKUP IBRAHIM HIDRI 1900 DERJAN MAT 12/22/1944
HALIL SELIM ALIA 1910 FUSHE-ALI TIRANA3 12/23/1944
LLUKA VASIL XHUMARI 1901 DURRES TIRANA3 12/23/1944
RAM ALI KORBI 1922 KOLOSJEN KUKES 12/26/1944
NDUE PRENG MARKU 1923 NIG SHKODER 12/27/1944
RRAPUSH ISUF SHERIFAJ 1888 FIER FIER 12/27/1944
EMERLLA MYFTAR TALI 1910 KRUJE KRUJE 12/30/1944
IBRAHIM OSMAN METALLA 1895 ELBASAN ELBASAN 12/30/1944
MUHARREM MUSTAFA SHEHU 1890 PERMET ELBASAN 12/30/1944
NJAZI ETEM LAMKA 1919 BOZHIGRAD DEVOLL 12/30/1944
QAMIL SHAQIR BECA 1915 VAJNIK DIBER 12/30/1944
SELAMI HASAN LAMKA 1912 BOZHIGRAD TIRANE 12/30/1944
SELIM MAHMUT BARUTI 1909 ERSEKE FIER 12/30/1944
SHERIF MURAT CEKREZI 1887 ERSEKE ELBASAN 12/30/1944
ZEF NDUE LLESHI 1903 PUKE PUKE 12/30/1944
ABDULLA ABAZ HAJDARI 1895 SHTUPENZE TIRANA4 12/31/1944
ABDYL ASQERI ASQERIU 1907 GJIROKASTER VLORE 12/31/1944
ADEM SELIM HYRA 1904 PEQIN TIRANA4 12/31/1944
ALI DYRMISH FARUKU 1900 PESHKOPI TIRANA1 12/31/1944
AXHEM RESUL CELAJ 1904 TEPELENE TIRANA2 12/31/1944
AZEM TAHIR BEJDO 1910 BERAT KUCOVE 12/31/1944
BAJRAM SELIM BLLOSHMI 1873 LIBRAZHD ELBASAN 12/31/1944
BAKO CANE MAZEJ 1920 VLORE TIRANA3 12/31/1944
BEKTASH RESHIT HOXHA 1894 KUKES ELBASAN 12/31/1944
DALIP DERVISH GREMI 1906 FIER FIER 12/31/1944
DEMIR KASEM ALUSHI 1906 PERMET KUCOVE 12/31/1944
DINE BRAHIM DYRMISHI 1905 DOBRUSH TIRANE 12/31/1944
DINO TELKO MEMA 1923 VELCE VLORE 12/31/1944
ELAM ARIF MALRILI 1917 ARMEN VLORE 12/31/1944
EMANUEL LOPEZ BELENGUER 1899 SPANJE SHKODER 12/31/1944
EMIN MAKSUT BARUTI 1897 STARJE FIER 12/31/1944
ENVER SALI LUFI 1916 BURREL BURREL 12/31/1944
FADIL AHMET MIDHA 1921 BURREL LEZHE 12/31/1944
FRAN PJETER KOLA 1916 IBALLE PUKE 12/31/1944
GJON GJEK MIRUKA 1920 RAHOVIC SHKODER 12/31/1944
HAJDAR BEKTASH HOXHA 1930 KUKES ELBASAN 12/31/1944
HAJRULLA SADIK PALLACI 1910 BURREL MAT 12/31/1944
HAMIT SEIT CELA 1880 BUDIN ELBASAN 12/31/1944
HASAN MUSTAFA HOXHA 1918 TOMIN DIBER 12/31/1944
HAXHI ZENEL LIKA 1917 BUDIN ELBASAN 12/31/1944
HAZIZ MEHMET DEBROVA 1919 ELBASAN ELBASAN 12/31/1944
HEKURAN FETAH SHEMUNI 1883 LUSHNJE LUSHNJE 12/31/1944
HYSEN BAJRAM HALILI 1900 MILOT LAC 12/31/1944
HYSEN SEIT CELA 1917 BUDIN ELBASAN 12/31/1944
HYSNI DESTAN BASHA 1918 KUKES TIRANA1 12/31/1944
IBRAHIM TAHIR TOSHKEZI FIERITE FIER 12/31/1944
IDRIZ NEXHIP SELIMI 1914 DELVINE DELVINE 12/31/1944
ISLAM MARKO BLLOSHMI 1929 BERZESHTE LIBRAZHD 12/31/1944
ISMAIL AHMET JACE 1916 REHOVE LEZHE 12/31/1944
ISUF MAKSUT BARUTI 1908 ERSEKE LUSHNJE 12/31/1944
JAHJA ABAZ ABDISHAHI 1900 TILAJ KAVAJE 12/31/1944
JAKOV VASIL DERVISHI 1873 VELESH ELBASAN 12/31/1944
JANI STEFAN GJIKA 1911 GLINE GJIROKASTE 12/31/1944
KARAFIL MALIQ QALLIA 1914 FIER FIER 12/31/1944
LIC KOZMA DAKA 1904 SHIRQAN ELBASAN 12/31/1944
LLESH PJETER ZEFI 1880 SUKXHI LEZHE 12/31/1944
MARK DOD KOLA 1911 KACINAR MIRDITE 12/31/1944
MARK NIKOLLE NOLI 1896 KACINAR MIRDITE 12/31/1944
MARK PRENG NIKOLLI 1911 MIRDITE LEZHE 12/31/1944
MARK TUC TUCI 1903 PUKE PUKE 12/31/1944
MARTIN PREC QOSAJ 1915 KELMEND M. MADHE 12/31/1944
MEHMET MAHMUT DADA 1917 XIBER TIRANA3 12/31/1944
MEHMET REFIK KOROMACI FIER FIER 12/31/1944
NAZO VELIKO TOZAJ 1907 VLORE VLORE 12/31/1944
NESHAT SHERIF MUJA 1920 KORCE TIRANA1 12/31/1944
NEVRUZ XHEMIL LLAHA TUNJE GRAMSH 12/31/1944
NIKOLL GJERGJ QOSJA 1929 ROHOVIC LEZHE 12/31/1944
NIKOLL TROK TROKU 1913 MANATI LEZHE 12/31/1944
OSMAN DEMO XHAFA 1913 DERMENAS FIER 12/31/1944
PETRO MANTHO CECO 1914 VLORE VLORE 12/31/1944
PJETER PRENG GJINI 1920 LEZHE LEZHE 12/31/1944
QAZIM MAHMUT KOSTA 1899 BALDUSHK TIRANA4 12/31/1944
QERIM RESUL DUMA 1916 BORSH SARANDE 12/31/1944
RAM HASAN SALLAKU 1907 SHKRETE KRUJE 12/31/1944
RAMADAN RESHIT HOXHA 1892 KUKES ELBASAN 12/31/1944
RAMADAN SEHIT KALOSHI 1914 BELE KUKES 12/31/1944
RAMO ABDYL THOMARAJ 1904 VLORE TIRANA1 12/31/1944
REFAT XHEZO ALIAJ 1912 CORRUSH VLORE 12/31/1944
REIS ALEM BANUSHI 1917 RANICE VLORE 12/31/1944
REIZ ALEM BANUSHI 1917 RAMICE TIRANA2 12/31/1944
RIZA HAXHI HOXHA 1923 ELBASAN ELBASAN 12/31/1944
RIZA SALI XHIHANI 1883 KORCE KORCE 12/31/1944
SABRI ZAQE ALIROJ 1918 VLORE 12/31/1944
SADIK SHAQIR OSMANI 1918 MITROVICE DURRES 12/31/1944
SALI ASLLAN ALLMUCA 1901 BALDUSHK TIRANA4 12/31/1944
SEFEDIN MUCO KODHELI 1924 BERAT BERAT 12/31/1944
SELIM ALI HAMOLLI 1908 BERAGORZHD POGRADEC 12/31/1944
SELIM SKENDO LALAJ 1907 TRAGJAS VLORE 12/31/1944
SHABAN EMIN MUCKA 1918 BOZHIGRAD ELBASAN 12/31/1944
SKENDER TEFIK COKU 1923 BERAT FIER 12/31/1944
SYRJA KASEM PERONA 1924 SUL DEVOLL 12/31/1944
TEFIK SULEJMAN SPAHO 1894 BABAN KORCE 12/31/1944
YZEIR KAREMAN HOXHA 1885 BERAT BERAT 12/31/1944
ALIKO XHAFER RRAPAJ 1892 MAXHAR VLORE 1/1/1945
ISMAIL ISUF DEBROVA 1917 ELBASAN ELBASAN 1/1/1945
SHAHIN OSMAN CAUSHI 1911 BORJE KUKES 1/1/1945
ZEF GJON KOLAJ 1922 KRUJE KRUJE 1/1/1945
SALI TAHIR BRUFI 1905 ELBASAN LIBRAZHD 1/3/1945
GJON SOKOLL RRUKAJ 1873 KELMEND M. MADHE 1/6/1945
LILE RIZA MINA 1926 TIRANE TIRANA3 1/6/1945
NJAZI MEHMET PILKU 1890 DIBER TIRANA1 1/8/1945
NJAZI MEHMET PILKU 1900 DIBER TIRANA3 1/9/1945
SUL HASAN KURTI 1890 MACUKULL SHIJAK 1/9/1945
AHMET ALI VLADI 1927 TROPOJE TROPOJE 1/10/1945
KOL NDUE NIKA 1912 SHKODER LAC 1/10/1945
LUC GJON NIKAJ 1915 SHKODER M. MADHE 1/10/1945
MEHMET MUS HOXHA 1920 TROPOJE TROPOJE 1/10/1945
MET REXHE SARACINI 1920 BERISHE TROPOJE 1/10/1945
MUS AVDYL NEZAJ 1900 TROPOJE TROPOJE 1/10/1945
MUSE ZENEL AHMETAJ 1920 KEPENEK TROPOJE 1/10/1945
MUSE ZENEL AHMETI 1920 TROPOJE TIRANA4 1/10/1945
RAM OSMAN HOXHA 1910 TROPOJE TROPOJE 1/10/1945
SADRI DASH GJONPAPAJ 1919 BERISHE TROPOJE 1/10/1945
SALI SHPEND PRENGJONI 1926 ZHERKE TROPOJE 1/10/1945
SELIM MAL HOXHA 1901 REC TROPOJE 1/10/1945
SHABAN SADIK SARACINI 1915 BERISHE TROPOJE 1/10/1945
SHPEND HALIL HOXHA 1910 TROPOJE TROPOJE 1/10/1945
SHPEND ZEQIR PRENDGJONI 1904 ZHERKE TROPOJE 1/10/1945
UKE ARIF PRENDGJONI 1909 ZHERKE TROPOJE 1/10/1945
YMER HALIL PRENDGJONI 1915 ZHERKE TROPOJE 1/10/1945
ZOJE KAM LUSHI 1920 GOLAJ KUKES 1/10/1945
ALI MYFTAR ZHUTAJ 1919 KAPENEKE TROPOJE 1/11/1945
COL ISUF KOKAJ 1923 BERISHE TROPOJE 1/11/1945
ISMAIL SADIK KOKTAJ 1900 BERISHE TROPOJE 1/11/1945
REXHE MEHMET TUTAJ 1910 PAL TROPOJE 1/11/1945
ZENEL MYFTAR ZHUTAJ 1927 KOPENEK TROPOJE 1/11/1945
FAIK HASAN BRAHIMI 1927 LEPENICE VLORE 1/12/1945
ISLAM ABDI ABDIU 1898 GJINAJ HAS 1/12/1945
AVDUL MEHMET KUCI 1882 KUC VLORE 1/14/1945
BEHAR TEFIK MEBELLI 1921 KADIPASHAI LUSHNJE 1/14/1945
GJON LLESH KOLA 1912 BORIZANE KRUJE 1/14/1945
LEF STILIANO NOSI 1873 ELBASAN ELBASAN 1/14/1945
MALIQ KADRI AVDULLAI 1885 LIN POGRADEC 1/14/1945
MYRTEZA BEKTASH SOTKO 1912 PERMET TIRANA2 1/14/1945
QAZIM ISMAIL MEREPEZA 1900 TIRANE TIRANA1 1/14/1945
QERIM SALI SHEHU 1870 BILISHT DEVOLL 1/14/1945
RESHIT HYSEN CUHLLAJ 1912 PEKISHT PEQIN 1/14/1945
RESHIT HYSEN CULLHAJ 1912 ELBASAN ELBASAN 1/14/1945
SALI QERIM SHEHU 1885 BILISHT DEVOLL 1/14/1945
ZYKE SHEFIT METUSHI 1912 FIER FIER 1/14/1945
DODE MEHILL NDRETHI 1925 SHKODER LEZHE 1/15/1945
HYSEN REXHE LUSHA 1921 GOLAJ HAS 1/15/1945
LAZER VAT GJONI 1900 XHAN SHKODER 1/15/1945
PJETER ZEF LUSHAJ 1919 BRAGJ M. MADHE 1/15/1945
PREL SMAJL TURKAJ 1883 BROJE M. MADHE 1/15/1945
PRETASH KOK KOLA 1914 BRATOSH LEZHE 1/15/1945
REXH UK HAXHIAJ 1900 TROPOJE TROPOJE 1/15/1945
XHAFER RAMAZAN GROMI 1926 NDROQ KAVAJE 1/15/1945
XHAFER RAMAZAN VOKSHI 1926 NDROQ TIRANA3 1/15/1945
ZEF NIK TURKAJ 1873 BROJE M. MADHE 1/16/1945
LULASH SHYTAN SHYTANI 1900 GIMAJ SHKODER 1/17/1945
MARASH GJELOSH TERTHORJA1914 TROPOJE SHKODER 1/17/1945
IBRAHIM MUSLI DEMALIAJ 1900 TROPOJE TROPOJE 1/20/1945
ISLAM ISMAIL SEJDO 1898 SUL TIRANA2 1/20/1945
LLESH CUB PRENDI 1904 KUM PUKE 1/20/1945
SALI SHPEND MUJA 1919 VLAD KUKES 1/20/1945
SHTJEFEN KIN KOCAJ 1945 DAJC LEZHE 1/20/1945
XHEVIT ZABIT ALIKAJ 1913 BOLENE VLORE 1/20/1945
NERIM TEKI SHAHOLLI 1923 GUACE DEVOLL 1/21/1945
KOL LEK DUCAJ 1918 SHKREL M. MADHE 1/23/1945
LUIGJ KOL SHOTAJ 1921 BRATASH M. MADHE 1/23/1945
MARK TOM MARKAJ 1903 BZHETI M. MADHE 1/23/1945
GJON MARTIN LULATI 1893 IVANAJ M. MADHE 1/24/1945
MIRASH PALOK KOKAJ 1900 IVANAJ M. MADHE 1/24/1945
PJETER KOL SOKOLAJ 1928 DEDAJ M. MADHE 1/24/1945
BAJRAM SALI GASHI 1914 PEJE TIRANA2 1/25/1945
GJON NDUE NDOKU 1911 MIRDITE LAC 1/25/1945
ZEF NIK TURKAJ 1926 KELMEND M. MADHE 1/25/1945
DED PRENG SHABANI 1895 SHKODER LEZHE 1/26/1945
ELEZ RUSTEM HOTI 1900 SHKODER SHKODER 1/26/1945


descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
PALOK MARK PIKOLINA 1916 SHKODER SHKODER 1/26/1945
SELIM RAM RAMA 1910 SHKODER SHKODER 1/26/1945
SHABAN ELEZ MUHAJ 1894 TUZ SHKODER 1/26/1945
GJELOSH GJOKE DEKAJ 1910 HOT M.MADHE 1/27/1945
BANUSH ZENEL DERVISHI 1908 PICALL TIRANA4 1/30/1945
ISA HARUN ZEQIRAJ 1908 BELISHOVE MALLAKASTE 1/30/1945
MURAT ISUF HAXHIMUHAJ 1860 PODGORIC SHKODER 1/30/1945
NDUE SOKOL SOKOLI 1914 GIMAJ SHKODER 1/30/1945
NIKOLL NDOC NOGA 1893 SHKODER SHKODER 1/30/1945
VELI XHEP XHEPI 1895 TRUSH SHKODER 1/30/1945
AQIF OSMAN MIRACI 1887 TATZAT SARANDE 1/31/1945
FERAT BYDO MUJOLLARI 1895 KORCE KORCE 1/31/1945
GJOK KOLE PELLUMBI 1918 SHKODER M.MADHE 1/31/1945
HAXHI MYNYR HITA 1905 RUSAN DELVINE 1/31/1945
LULASH CUK CURAJ 1888 JERAN M.MADHE 1/31/1945
MARE ALI VACAJ 1870 KUC M.MADHE 1/31/1945
MARK PREN ALLAMANI 1895 KRUJE KRUJE 1/31/1945
MEÇAN AVDULLA MEÇAJ 1895 FIER MALLAKASTER 1/31/1945
NIKOLLE ZEF ISUFAJ 1944 NIKS M.MADHE 1/31/1945
SHABAN ASLLAN HOXHAJ 1905 CEREM TIRANA3 1/31/1945
SULO SHABAN BERAJ BELISHOV MALLAKASTE 1/31/1945
UJK MARASH RREKAJ 1860 SHKODER M.MADHE 1/31/1945
XHAFERR RAHMAZAN VOKSHI 1926 NDROQ DURRES 1/31/1945
XHAFERR RAMAZAN VOKSHI 1926 NDROQ TIRANA4 1/31/1945
ZEF KOL UKCENAJ 1903 APRIPE TIRANA3 1/31/1945
LESH KOL HAKA 1900 GJINAJ SHKODER 2/1/1945
TRIFON PREN MEMO 1878 ELBASAN ELBASAN 2/1/1945
XHEMAL YMER CAMI 1915 BERZESHTE LIBRAZHD 2/1/1945
FILIP KOLE VUKA 1902 SHLLAK SHKODER 2/2/1945
KOLE NURI SHELDIA 1900 KOLONJE SHKODER 2/2/1945
NIKE MARASH BUNGAJ 1898 SELIQ M.MADHE 2/2/1945
PASHUK HIL HAJDARI 1925 KOMAN PUKE 2/2/1945
PJETER DED SHKOZA 1885 SHKODER SHKODER 2/2/1945
QAZIM RUSTEM BUSHATI 1903 SHKODER LEZHE 2/2/1945
SADIK MEN ZOGORA 1912 TRUSH SHKODER 2/2/1945
SEIT CAN CANI 1895 SHKODER SHKODER 2/2/1945
TAIP HALIL HALILI 1903 BERDICE SHKODER 2/2/1945
VELI SALE SALA 1868 BERDICE SHKODER 2/2/1945
NDUE NDREC NIKOLLI 1913 KONAJ MIRDITE 2/3/1945
NIKOLL NDREC LUFI 1923 LUFAJ MIRDITE 2/3/1945
NIKOLLE NDREC SUFI 1923 SUFAJ LAC 2/3/1945
SELMAN ALI KACILLARI 1923 PERMET LAC 2/3/1945
PJETER GJOK HOTI 1905 HOT M.MADHE 2/4/1945

Armand Bajrami


Keta emra ne keto lista me t'i vra nje armik i shtetit tjeter kurr nuk duhet falur , por t'i vret e zhdukë nje shqiptar dhe prijes i shtetit!!!! kjo eshte absurditet, prandaj ende s'e ka marr denimin e merituar diktatori enver hoxha, atij varrin ia kisha bere
WC PUBLIKE

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
per mua nga ter keto qe lexohen dhe ndihen ,shikohen mbete nji qelbanik i kohes qe ka qelbur 50 vjet me diktaturen e tije ,me nji fjal ka perdorur xhenocid mbi intelektualet ,mendoj se ne kishim qen shum te infektuare nga propaganda e tije matan kufirit ,por le ti mbes kohes ky qelbsire e cila kurr nuk do te gjej rehabilitim ,ne hitorin kombetare ,shqiptare
ne fund per ket tem qe kur lexon eshte aq rrengjethese ,qe fillon edhe gjumi te iken e nuk te zen me ,si ka mundesi te bej ket poshtersi mbi popullin e vet te jet me smundjen e shizofrenit edhe sdo te mundet te bej keshtu ,e le me nji udhehqese ,te bej ket persekutime .
ne fund mbete njeri me nji politik degjeneruse ,persekutuese ,denigruese ,dhe cnjerzore ,nji tiran ,nji sadist.nji pirat mbi qytetarin e vete .
kurr zeri emri .figura mos ju ndegjofte .

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Shkruajnë: Xhemil ZEQIRI *dhe Fadil SHYTI
*
Përshëndetje revolucionare veteranëve të LANÇ të shqiptërisë etnike!
*
Vëllezër dhe motra veteranë dhe veterane të LANÇ!
*
Tani, kur jemi në vlugun e festave të 61 vjetorit të fitores mbi
fashizmin në Shqipërinë tonë të bukur edhe njëherë po del sheshit dhe kjo
përjetësisht që do të mbetet në histori se lufta juaj me komandantin legjendar Enver Hoxha në krye,
i ka dhënë grushte të rënda fashizmit botëror.
Tani, kur bota demokratike që nga Moska deri në Washingdon, që nga
Londra deri në Berlin, po e feston 60 vjetorin e fitores mbi fashizmin po
rrezon fuqishëm edhe njëherë drita e kauzës sonë të drejtë për ta bërë një
Shqipëri të lirë, të përparuar dhe të ribashkuar, për të cilën luftuat
edhe ju, jo vetëm brenda kufinjëve shqiptar, por marshuat më tej në beteja
duke e derdhur gjakun rrëke për lirinë e popujve të ish-Jugosllavisë.
*
Tani, po bien si fluska sapuni përpjekëjet mjerane të të gjithë atyre
kolaboriacionistëve dhe pinjollëve të tyre dje dhe sot që hodhën dhe po
hedhin dyshime ogurzeza dhe insinuata të turpshme mbi luftën tuaj.
*
Ju, ishit atëherë përkrahë koalicionit më përparimtarë botërorë, për
t´i eliminuar nga faqja e dheut bishat fashiste.
Ishin, të mjerë ata që me besnikëri e servilizëm hynë në shërbim të
djajëve nazi-fashistë, që u mashtruan me premtime boshe të "bojaxhiut",
siç do ta quante poeti i madh gjerman, Brehti, kryefashistin, Adolf Hitlerin.
*
Që me krismat e para antifashiste në tokën spanjolle, ju do t´ju
bashkoheshit që në vitin 1936-të, ushtrive partizane , kundër
fashizmit.
Kjo, atëbotë e nderoi Shqipërinë me gjakun e derdhur të bijëve më të
mirë si Asim Vokshi e Xhemail Kada dhe shumë vullnetarëve të tjerë shqiptarë që
do ta tronditnin ushtrinë fashiste me armët partizane.
Kjo, qëndresë e tyre heroike na nderon edhe sot!
Pastaj, Shqipëria do të bëhej objektivi i parë i sulmit fashist më 7
prill, 1939, populli liridashës shqiptar, do t´i priste me plumba pushtuesit shekullorë.
Fatkeqësisht, jo të gjithë u bashkuan në këtë luftë të drejtë e të
ndritur, mbreti Zogoll dhe klika e tij iku nga sytë këmbët, duke e lënë popullin në mëshirën e fatit.
Por, si kurdoherë në histori, nga gjiri i popullit kanë dalë bijë që i
dalin zot, e atëbotë, fatin e popullit tonë e mori në duar PKSH e udhëhequr
nga biri më i madh i popullit shqiptar, Enver Hoxha.
Pas asaj lufte heroike, kur në altarin e lirisë ranë 28000 dëshmorë
vetëm në pjesën "londineze" të atmëmëdheut dhe 5000 dëshmorë në pjesët tjetra të
Shqipërisë së Këndejdrinit, u arrit fitorja mbi fashistët e nazistët gjakatarë.
*
Por, siç ngjanë shpesh në histori, me fatet e popujve të shtypur
historikisht, sërish mbi trojet shqiptare i hapi krahët tradhëtia e
pamëshirë e cila lë pas vetëm vetëm mundime dhe gjakderdhje.
*
Kjo, tradhëti titiste e vulosur me gjak, me përmasa botërore ngjau në
vitet e para të "pasçlirimit", kur u shkelë parimi i madh i së drejtës për
vetëvendosjen e popujve, pra edhe i popullit shqiptar.
*
Këtu, i kanë rrënjët të gjitha tragjeditë që i ngjanë popullit tonë
pastaj, për më tepër se gjysmë shekulli, tragjedi që po vazhdojnë të na rrijnë mbi kokë si shpata,
deri në ditët tona. Përderisa, qeveritë "demokratike" të botës, nuk do ta çojnë në vend
amanetin e dëshmorëve të lirisë, për vetëvendosjen e popujve.
*
Prandaj, Ju o të nderuar nuk jeni fajtorë për këto padrejtësi vrastare
që gjanë dhe po i ngjanjë popullit shqiptar.
*
Kot, qirren për këtë zogistë e ballistë, titistë, e pacifistë
puthadorët, servilët e huaj, të të gjitha ideve dhe ngjyrave politike!
Koha, edhe njëherë po dëshmon, po ju jep katërcipërisht të drejtë se ju
atëbotë i bashkuat armët përkrahë çlirimtarëve e jo pushtuesve të
vendeve dhe popujve. prandaj, edhe dualët fitimtarë!
*
Bishat fashiste ua morën jetën miljona njerëzve të pafajshëm, i
palgosën e i tortuaruan mizorisht burgjeve qindra e mijëra të tjerë, por tani po
shpërthejnë lule të reja mbi varret e tyre, tani po shkëlqejnë dhe
nderimet për ata, madje këto po lulëzojnë dhe po nderohen edhe në trojet
gjermane, sepse popujt i nderojnë heronjt e lirisë, atyre krenarisht, përulsisht po u ngrisin dhe lapidare.
Por, fatkeqësisht, në rregjimet antipopullore të Shqipërisë Etnike,
udhëheqësit e partizanëve trima, komandantët legjendarë, në emër të
demokracisë, u përbuzën, u fyen, u burgosën dhe u vranë!!!
*
*
Në ato vite të errëta skëterrë:Toka dhe qielli i Shqipërisë "demokratike" berishjane, l
ëkundej nga këto ide të tmerrshme të cilat kurorëzimin famëkeq e sollën në vitin e mbrapsht, 1997-të.
Hija e tij e zezë e këtij viti, mos u raftë kurrë mbi kokë trojeve
shqiptare!

*
Mjerisht, po me këtë avaz ia mbanin ison titistët "demokratët" titistë
në Prishtinë, që s´lanë gur pa lëvizur kundër forcave çlirimtare në trojet
e pushtuara, duke i quajtur të kuq, enveristë, irredentistë e me njëmijë
epitete tjera.
Por, uraganin popull me flakadanët çlirimtarë në ballë s´ka bllokadë as
forcë që mund t´i ndalojë!
Përkundër të gjitha këtyre intrigave dhe shantazheve që bënin
shqipfolësit titistë, karvani i çlirimtarëve eci përpara, drejt hapësirave të reja të lirisë.
Pas çdo rezistence, ecëm një hap përpara në histori, ecëm drejt
realizimit të objektivave tona madhore të çlirimit dhe ribashkimit kombëtar.
Dhe, kjo ka për të ngjarë deri në FITORE!...

Vëllezër dhe motra, partizanë dhe partizane të Enver Hoxhës!
Vëllezër dhe mortra, partizanë dhe partizane të Adem Jasharit!
Urojmë, të jeni me moral të fortë luftarak, si kurdoherë, të jeni mirë
me shëndet dhe të jetoni e t´i realizoni idealet tuaja kombëtare, për një
Shqipëri të lirë, të përparuar e të ribashkuar!
*
Suedi, 11 maj 2005

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Po cjane keto qe ke shkruar paskan luftuar partizanet!!!.

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
me u marr me njeriiun e vdekur se dij sa ja vlen mendoj sod vetem ata qe nuk duan te ecin perpara mirren me nji te poshter qe histiria nuk do ja harroj ato qe ka ber ,kurr ne jet per gjysem shekulli me radhe Enverit .

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
@Anaa shkruajti:
me u marr me njeriiun e vdekur se dij sa ja vlen mendoj sod vetem ata qe nuk duan te ecin perpara mirren me nji te poshter qe histiria nuk do ja harroj ato qe ka ber ,kurr ne jet per gjysem shekulli me radhe Enverit .

jam shume dakort me ju Anna
Nuk jam komunist as socialist .Jam nje shqiptar me ndjenj demokratike(nuk jam as me partine demokratike dhe me asnje parti)
Nuk duhet te merremi me nje te vdekur.Shqiptari nuk e ka zakon.
Enveri nuk ka bere asgje me pak se ckan bere pasardhesit(nxenesit) e tij politikane.Le te merremi me keta te fundit qe jane gjalle

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Që ta dojme me shume te tanishmen padyshim se duhet njohur edhe te kaluaren, mirepo une me knaqesi kisha dashur te njihem edhe me nxenesit e elverit!

inico ndonje teme nard dhe shpresoj se ka cfare shkruhet edhe per ta!

Enveri ishte turpi i kombit

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Nardilushnja ,envreri ka ber mjfte ,sa mendoj 37libra qe aj ka shkrue si kronologji vet apo si nji lloj ditari ,nese fillon historia ti shkruj do te dalin 74 libra regjim ,per enverin ,keshtu edhe sod keta qe kemi jan vet nxensit e tije ,keto 16 vite me radhe ,jan pinjoll te enverit por me nji laramani tjeter qe kan nji petk te veshur te demokracici ,flasin ne emrin e saj hapin dyert ne emrin e saj te krimeve te organizuara qe nga qeveria e deri tek deputeti ,keshtu enveri ishte nji ishte qe macen dhe miun e bente bashk ,kur aj donte .

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
@Albini shkruajti:
Që ta dojme me shume te tanishmen padyshim se duhet njohur edhe te kaluaren, mirepo une me knaqesi kisha dashur te njihem edhe me nxenesit e elverit!

inico ndonje teme nard dhe shpresoj se ka cfare shkruhet edhe per ta!

Enveri ishte turpi i kombit

Nga do te filloj Albini
1-Sali Berisha
2-Fatos Nano

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
mendoj kah don qe te ja fillosh nano apo berisha dy t jan nxense te envrit keshtu qe aty jan brymos edhe shkollue edhe kalit edhe edukue ne ato shkolla ne ate sistem skan si dalin ,si ati si i biri i thon nji fjale .

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
cfare kontrasti NANO-Berisha!!!

sikur te thuash dita eshte e bardhë e nata e zezë!
Berisha eshte atdhetari me i madh prej lindjes se demokracisë ne shqiperi.
Per Nanon skam asnje minirespekt aq sa edhe per greket por
kur e them turpi i kombit ishte enveri meqe ishte shqiptar por
ai per vellezerit e tij serbo-rusë mbolli mjerimin dhe varferine ne kombin e vet!

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Albin
Cmund te na thuash dicka me shume per Berishen?

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Albini sun e gjuej atdhetare berishen ,kur ishte embargo ne serrbi berisha dergote naften ne serrbi ,keshtu per mua mbet ed eh ky nji pleh i kohes bashk me nanon edhe enverin .

descriptionRe: ENVER HOXHA...

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi