Raporti i tyre që kishin para disa kohësh nuk i pengon dyshen Ledri Vula dhe Dafina Zeqiri të jeni miq të mirë sot.
Madje ata e përkrahin njëri tjetrin në projektet që lansojnë.
Dafina së bashku me rep grupin KAOS kanë publikuar bashkëpunimin e tyre 'Na na', dhe Ledri e ka shpërndarë atë në murin e tij në Instagram.
Të kujtojmë se Dafina ka rinisur një lidhje të re e cila po i shkon mjaft mirë, njejtë sikurse Ledri në anën tjetër i cili po përjeton një romancë me Adelën nga Tirana./10minuta/