Dafina Zeqiri dhe rep grupi KAOS kanë mbledhur forcat për të sjellë një bashkëpunim.

Ata kanë publikuar këngën e re e cila tani për të gjithë adhuruesit e tyre është në dispozicion në kanalin youtube.

Kënga titullohet 'Na' me tekst nga Vig Poppa, punuar nga Big Bang ndërsa klipi nga Max Production./10minuta/