Met Gala është një nga ngjarjet më të rëndësishme të modës. Të famshmit, modelet dhe industritë e modës tjera sjellin projektet e tyre. 

E sigurisht që këto ngjarje përcjellën me gjëra interesante.
Disa prej gjërave më interesante që kanë përcjell këtë eveniment janë:

Vitin e kaluar Beyonce ishte vonuar për shkak të rregullimit të thonjve

Gjenerata e modeleve të reja, pozonin si për nj revy

Kur Rihanna kishte arritur me një fustan, i cili kishte bisht karakteristik dhe u komentua shumë

Kim Kardashian kopjoi fustanin e Beyonce që e kishte veshur po në Met Gala

Veshjen e Justin Bieber e kishte kopjuar Kriss Jenner

Hayden Panettiere rrëzohet

Kur Jay Z ia vendos unazën Beyonce-së pasi që i kishte rënë

Kur Kim Kardashian ishte veshur sikur për Halloween