Një foto e vjetër u bë shkas që të diskutohet për lidhjen e Getit dhe Elvana Gjatës.
“Panorama plus” kërkoi të mësonte më shumë për këtë histori, dhe mësoi se vajza në foto, e cila i ngjan pak Elvanës, quhet Hana Shehu, me të cilën Getoari ka pasur dikur lidhje. Duke dashur që ta zbardhim këtë histori, nëse ka diçka për të zbardhur, ne tentuam të pyesim vetë protagonistët. Arritëm të marrim vetëm prononcimet e Getoarit.

“U mësuam tashmë të lexojmë gjithçka mbi jetën tonë. I pres me qetësi se kam punë më të rëndësishme për të bërë, u shpreh Geti i pyetur për lajmin e lidhjes së tij me Elvanën.
“Unë jam një nga personazhet publikë me jetën private më transparente që mund të ekzistojë. Nuk i kam mbajtur fshehur të dashurat që kam pasur, i bindur se nuk po bëja ndonjë krim. Por ama, jeta profesionale ka qenë tjetër gjë. Me Elvanën kemi pasur marrëdhënie profesionale. Patëm bërë një këngë bashkë, që në atë kohë u bë hit, dhe marrëdhënia jonë mbeti vetëm e tillë. Jam i lumtur për sukseset e saj, sepse është një vajzë e talentuar”, shtoi ai kur u pyet direkt për Elvanën.