Mediat janë të pranishme në jetën e secilit prej të famshmëve, duke bërë kështu që të dihet çdo gjë për jetën e tyre private dhe të mos iu mbetet asgjë atyre. 
Mirëpo, falë kësaj ata kanë arritur që t’iu njihet puna dhe të kenë ndikim në disa shtete të botës.

Këta janë të famshmit:
Kanye West
Adele
Kelly Clarkson
Johnny Depp
Micheale Jackson
Emma Waston
Stephen Colbert
Beyonce
Leonardo DiCaprio
Stephen Hawking
Oprah Winfrey
Tupac Shakur