Hiti i tyre 'Shake it' po e dridhë vendin, dhe ka bërë që Genta dhe Etnon të kenë një numër të madh të koncerteve së bashku edhe jashtë.
Së fundmi ata kanë performuar në Zvicër ku e kanë mbushur vendin plot.
Madje shihet se ata e kanë ndezë atmosferën dhe publiku ka kërcyer e kënduar së bashku me ta./10minuta/