Supermodelja shqipëtare Emina Cunmulaj, e cila është e njohur në të gjithë botën për famën e saj,
ka postuar një foto në rrjetin social Instagram, me biznesmenin e njohur dhe tashmë njërin prej kandidatëve të mundshëm për president të SHBA-ve, Donald Trump.
 
Sic duket Trump është një ndër favoritët e saj, ose së paku ashtu na le të kuptojmë me foton që ajo ka postuar. Ja dhe foto: