Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

Share

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
Zero......

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
0.0009....

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
nuk besoj se ka njesi matese per lumturine, edhe pse nuk me mungon asgje e kam nej boshllek brenda meje qe ma konsumon shpirtin dal-ngadal Very Happy

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
7.......

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
7.6

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
Yes Yes Yes

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
8.5.....

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
do t'thoja 8 ahh sa do doja ta ndieja 10-en te njihesha me shijen e lumturise ta takoja per vec nje caste dhe ta braktisja perseri

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
4.5.......

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
5.5......

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
9.5

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
5.5......

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
8.5

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
44444444

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
-o..........

descriptionRe: Nga 1 te 10 Sa te lumtur jeni momentalisht?

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi