Anesa Lipa, nëna e Duas këngëtares shqiptare me famë botërore në rrjetin e saj social Instagram ka publikuar një fotografi me Duan kur ishte e vogël. 

Kësaj fotografie ajo i ka shtuar përshkrimin, “poshtë rrugicës së kujtesës”. Në këtë fotografi shihet Anesa bashkë me Duan në një park lodrash.

Anesa është nënë e tre fëmijëve, Duas, Rinës dhe Gjinit.
Më poshtë mund të gjeni fotografinë: