Këtë të shtune u raportua për një aksident trafiku në Tiranë.

Mirëpo tani u zbulua se këngëtarja nga Shqipëria Samanta Karaleva ishte pjesë e këtij aksidenti.
Ja ku shihen fotot nga mbrapa dhe  dyshohet se ajo është vet këngëtarja. /10minuta.com