Dasma e tyre përfundoi andaj cifti Behluli kanë vendosur të kalojnë muajin e tyre të mjaltit në Emiratet e Bashkuara.

Në llogarinë e saj në Instagram, reja e Shyhretes ka postuar foto ku shihet e mbuluar me shami dhe mediat filluan të shkruajnë se ajo është mbuluar me të vërtet.
Arsyeja pse u mbulua është sepse kur vizitohet xhamia është obligative të mbulohet gruaja./10minuta.com