Këngërarja Kaltrina Selimi ka qenë e ftuar në emisionin Express Rozë ku ka folur për shumë gjëra interesante nga jeta e saj.
Mes të tjerash ajo tregon se si e ka njohur Dritonin dhe përse nuk kanë bërë darsmë.
Për të mësuar më shumë ndiqeni intervistën e saj të plotë./10minuta/