Clover Club
Pija pretendon ndalim dhe fillimisht ishte bere ne Bellevue-Stratford te Philadelphia-s, e cila per ate kohe ishte e popullarizuar "per Literature, legalizim, financa dhe dritat e biznesit".

Perberesit:


 • Gin
 • Leng limoni
 • Shurup mjedre
 • 1 e bardh e vezes
 • Sheqer


La Paloma
La Paloma eshte e pasur, freskuese dhe me e popullarizuar se sa Pizza Margarita ne Mexico.

Perberesit:


 • Tequila
 • Leng limete
 • Majë e kripës
 • Soda me Grapefruit


Penicillin
Penicilin ishte quajtur si "Cocktail me i mire i shekullit 21." Ai ishte bere nga Restauranti "Milk & Honey" i Sam Ross.

Perberesit:


 • Scotch whisky
 • Leng i fresket limoni
 • Shurup me xhenxhefil mjalte
 • Nje gote e vogel Scotch


The Martinez
Martinez erdhi perpara Martinit. Kjo pije eshte e mire ne çdo kohe te dites per shkak te butesise dhe embelsise se saj.

Perberesit:


 • Gin
 • vermut i ëmbël
 • Liker Maraschino
 • Angostura e hidhur
 • Nje e shtrydhur e limonit per garniture


Corpse Reviver No. 2
Adhuruesit e Gin (xhin), gezohuni. Kjo pije na kthen mbrapa ne ditet e koktejeve me gin, ku shumica e tyre dolen nga moda, ndersa Corpse Reviver No. 2 ka mbetur akoma ne moden klasike.

Perberesit:


 • Gin
 • Cointreau
 • Lillet Blanc
 • Leng te fresket limoni
 • A dash of absinthe


Bijou

 • Gin
 • Vermut i embel
 • Green Chartreuse
 • Te hidhura portokalli (extra)


Americano

 • Campari
 • Vermut i embel
 • Club soda
 • Nje te shtrydhur limoni ose portokalli per garniture

Vieux Carré

 • Rye whiskey
 • Konjak
 • Vermut i embel
 • Liker Bénédictine
 • Peychaud's bitters
 • Angostura bitters


Income Tax

 • Gin
 • Vermut i thare
 • Vermut i embel
 • Leng portokalli
 • Angostura bitters
 • Nje e shtrydhur portokalli per garniture


Monkey Gland

 • Gin
 • Leng portokalli i fresket
 • Karafi
 • Absinthe


Hanky Panky

 • Gin
 • Vermut i embel
 • Fernet Branca
 • Nje e shtrydhur portokalli


Sazerac

 • Rye whiskey
 • Peychaud bitters
 • Angostura bitters
 • Absinthe
 • Kub sheqeri
 • Nje e shtrydhur limoni per garniture


Ramos Gin Fizz

 • Gin i thare
 • Shurup i thjeshte
 • Leng i fresket limoni dhe limete
 • 1 e bardh e vezes
 • Krem te rende
 • 2 ose 3 pika uji me lule portokalli


Seelbach

 • Uiski burbon
 • Cointreau
 • Angostura bitters
 • Peychaud's bitters
 • Shampanje
 • Një gotë flaut


Aviation

 • Gin i thare
 • Liker Maraschino
 • Leng i fresket limoni
 • Creme de Violette


Pisco Sour

 • 1 e bardhe e vezes
 • Pisco Capel
 • Shurup i thjeshte
 • Leng i fresket i limonit ose limetes
 • Angostura bitters


Blood and Sand

 • Scotch whisky
 • Vermut i embel
 • Cherry Heering
 • Orange peel


Old Pal

 • Whiskey Rye ose Kanadez
 • Vermut i thare
 • Campari


Suffering Bastard

 • Whiskey burbon
 • Gin
 • Leng i fresket limete
 • Angostura bitters
 • Ginger liqueur
 • Ginger birre