28 PRILL 2018
VEPRIMTARI PROMOVUESE NË HOSHTEVË , ZAGORI, GJIROKASTËR
"LETËRSIA ,KULTURA , ARTI NXIT TURIZMIN'
VEPRIMTARI E PËRBASHKËT E LNPSHA "PEGASI” ALBANIA ,
KATERINA'S BED& BREAKFAST"DHE SHOQATËS ATDHETARE KULTURORE " ÇAJUPI"

OBJEKTI KU DO TË ZHVILLOHET VEPRIMTARIA : "KATERINA'S BED& BREAKFAST"(HOSHTEVË)
KOHA : 28 PRILL 2018 , ORA 11.30-15.00

PROGRAMI  I VEPRIMTARISË
 
*PËRGATITJA E MJEDISEVE TË OBJEKTIT  PËR TREGIM
*QERASJA E PJESËMARRËSVE SIPAS ZAKONEVE TË TREVËS
*FJALA E MIRESEARDHJES: “ OBJEKTI TURISTIK  KATERINA'S BED& BREAKFAST", FUNKISONI I SAJ, NJË SPROVË E BUKUR NË TURIZMIN MALOR TË TREVËS’
KATERIANA TELO, PRONARE E OBJEKTIT
*VIZITË E PJESËMARRËSVE NË AMBIENTET E OBJEKTIT TURISTIK.
DIALOGIM NË TAVOLINË
PARAQITJE E VLERËS
*“HOSHTEVA, NJË FSHAT ME TRADITË HISTORIKE DHE ME KULTURË”
*KUMTESË: “LETËRSIA, ARTI, KULTURA NXIT TURIZMIN NË NJË TREVË  INTELIGJENTE SI ZAGORIA “
Nga Kristaq F. Shabani poet, shkrimtar, IWA, WPS, President i LNPSHA “PEGASI” ALBANIA
“Njeriu i Vitit 2011”, Kandidat për Çmimin “NOBËL” për vitin 2017, i propozuar nga IWA SHBA
·         Interpretime  te krijuesve zagoritë
*KUMTESË: “ PIKTURA DHE SKULPTURA  PREZENTE  NË KËTË MJEDIS FANTASTIK”
Z. HAXHI KALLUCI,WPS , SKULPTOR, PIKTOR, FIER
KUMTESË: “SERIOZITETI DHE PUBLIKIMI I PËRVOJËS SË OBJEKTEVE TURISTIKE NË MEDIAN VIZIVE DHE ATË TË SHKRUAR”
Z. STEFAN ARSENI, MODERATOR I VEPRIMTARIVE KULTURORE GJIROKASTËR
“ NDIKIMI DHE KONTRIBUTI I SHOQATËS ATDHETARE – KULTURORE “ ÇAJUPI” PËR ZHVILLIMIN E TURIZMIT MALOR NË TREVËN E ZAGORISË”
Z. MITRO SAQELLARI , KRYESIA E SHOQATËS , BIZNESMEN
·         Këngë zagorite  të kënduara nga grupi zagorit 
 “ PËRVIJIMI I TRADITËS  DHE ZAKONEVE ZAGORITE  NË KONTAKT ME VIZITORËT VENDAS DHE TË HUAJ NË TREVË”
Z. THOMA LOLI, MËSUES NË PENSION, KRIJUES
*MENDIME PËR ZHVILLIMIN E TURIZMIT MALOR
PJESËMARRËSIT NË DIALOGIM
*Lidhja, ndërvartësia  harmonike midis ambienteve dhe pronave familjare dhe objektit turistik të familjes Telo”.
z. Gani Bendo, ekonomist
Vizitë në mjedise dhe kënaqësia estetike.
Vizitë në objektin kishtar të Hoshtevës .
Biseda konkluzive e veprimtarisë
Kokteil
 
 
Filmon veprimtarinë  TV “GJIROKASTRA”