“Nata Poetike” në Florida
 E diel, 21 Tetor 2018, at 6.MD – 11.MD EDT

Lidhja e Artistëve dhe e Shkrimtarëve në Clearwater ditwn e diel, 21 Tetor 2018, at 6.MD – 11.MD EDT,
organizon takimin " Natë Poetike "në Clearwater.
Një natë, e cila  do t'i kushtohet krijimeve të reja në fushën e artit e të letërsisë, projekteve që kanë autoret shqiptarë me banim në Florida për të ardhmen.
Do të ketë paraqitje të krijimtarisë artistike letrare, recitime nga krijuesit, autorët dhe dashamirësit e arteve e të letërsisë....
Mbrëmja familjare do të jetë argëtuese, muzik
ë me DJ.
Hyrja është pa pagese dhe çdo njeri do të paguajë darkën e tij, individualisht.
Ftojmë të gjithë artistët e shkrimtarët si dhe kolegët e miqtë tyre familjarisht .
Nga Kryesia Lidhjes