Solidarizohen motrat Libohova

Ka kohë që nuk janë parë të këndojnë bashkë, dhe publikun e gjithë fansat e tyre i kishte marrë malli t’i shihnin sërish.
Dy motrat, Irma dhe Eranda Libohova janë gjendur në skenë, duke kthyer nostalgjinë tek shikuesit ditën e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, datë në të cilën një koncert madhështor u organizua në qendër të Tiranës, në sheshin “Skënderbej”. Kanë kënduar këngë të repertorit të tyre të përbashkët, ritme që sollën mjaft energji dhe publiku këndonte bashkë me to. Duke shprehur entuziazmin për shpalljen e Kosovës si shtet i pavarur, Irma dhe Eranda kishin pikturuar edhe faqet për t’iu përshtatur atmosferës së festës, bashkë me mijëra shqiptarë të tjerë.