Forumi Zeri YT!identifikimi

Zeri i çdo shqiptari ne internet


Thenie filozofike

Share

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Primitivizmi fare lehtë dhe fare mirë e zbulon qëndrimin ndaj traditës dhe bashkëkohësisë

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Atentatet psikologjike të parapasknës i zavendsojnë atentatet fizike klasike

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
E la mundësinë se mund të mendohet kështu, dhe se mund të mendohet edhe ndryshe

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Prometheu ua ka dhuruar zjarrin njerëzve përkundër dëshirës së perëndive, pastaj ka shkuar pas dritës së Prometheut

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
E di se ti nuk e pranon kur të them se bëhesh pranvera ime

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Mos ia lejo vetvetes të tregosh atë që e ndjen tjetri për ty

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Bëhu flutur dhe qëndro në krahët e ndjenjës që pret ta mbushish me ndjesi

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Delikaten më vështirë është ta bësh lakuriq se sa t'ia hapish zemrën

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Është shumë paradoksale të mos e shkruash drejt gjuhën amtare, e me gjuhë të huaj të bëhesh natare !

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Gjithmonë kallinjt pa bukë, e mbajnë kokën përpjetë!

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Narcisi është si kukulla e stolisur për mrekulli nga jashtë, kurse zbrazëtia dhe ftohtësia e tij shpirtërore është e tjedukshme !

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Asgjë nuk merr jetë pa pasur një shkak.Aq ma tepër, liria nuk mund të vijë si mëshirë e falur nga dhunuesi i pabesë

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Po e humbe pasurin♪ bëhesh i varfër, po e humbe miqësinë dhe shoqërinë je zhburrnu, po e humbe të kaluarën je askushi, po e humbe nderin ke vdekur s'gjalli.
__________________

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Jeta është luftë - luftoje

Gonxhe Bojaxhiu

__________________

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Jeta është detyrë - Plotsoje Nënë Tereza
__________________

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Jeta është premtim : mbaje !

Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Në kohë marrëzie s'mund të ketë qeverisje të njerëzve të mendshëm. Në kohën e maskarenjve s'mund të ketë qeverisje të njerzve të ndershëm
__________________

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
O zot ! Na ruaj nga nga mendjelehtësia e të paditurve !

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Në revynë e modës gratë shikojnë fustanet e reja, e burrat gratë e reja
__________________

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Sa herë gjëmon nuk bie shi, por, shtrigat krijojnë furtunë__________________

descriptionRe: Thenie filozofike

more_horiz
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi