NRG Band në duet me Orinda Hutën

[You must be registered and logged in to see this image.]
NRG band/Orinda Huta, është dueti më i ri në skenën muzikore. Është pikërisht kënga “As fejesa, as martesa” të cilën NRG band e ka realizuar në bashkëpunim me këngëtaren e njohur nga Shqipëria, Orinda Huta. Vargjet e këngës janë shkruar nga Mit’hat Sadiku, ndërsa muzikën e ka bërë vokalisti i grupit, Besnik Qaka. Ndonëse kënga në fjalë së pari është lansuar në radiot lokale dhe ato nacionale, tani kënga është e gatshme edhe për audiencën televizive.
“As fejesa, as martesa” është këngë e cila në vete ngërthen temë dashurie. Grupi ‘NRG Band’ është i angazhuar rreth projekteve për të ardhmen, përfshirë këtu albumin e ri, por edhe bashkëpunime me këngëtare të tjera. Ndërsa, grupi është i zënë edhe me mbrëmje të ndryshme muzikore brenda dhe jashtë vendit.