Ceceni, 9 te vdekur ne perleshje


E Premte, 21 Mars 2008

Gjate perleshjeve mes kryengritesve cecene dhe forcave ruse te sigurise jane vrare nente vete, police dhe civile. Agjencia e lajmeve, Interfax, tha dje se luftimet jane zhvilluar ne rajonin Urus-Martan. Trupat ruse ne Ceceni jane futur ne fund te vitit 1999. Zyrtarisht lufta eshte shpallur e perfunduar, por ka shume raste te perseritjes se dhunes dhe perleshjeve mes kryengritesve dhe forcave te sigurise.