Grupet legjendare te rokut, “Whitesnake” dhe “Def Leppard” do te japin nje koncert madheshtor ne Tirane, me date 3 korrik. Tirana do te jete nje nder ndalesat e para te turit te perbashket te te dy grupeve, qe nis ne muajin qershor nga Britania e Madhe. “Def Lepard”, nderkohe do te nxjerri ne fund te prillit albumin e tyre te ri, ndersa Uajtsnejk do te prezantojne, ne te njejten periudhe kengen e re “Gud Tu Bi Bed”, pjese e albumit, qe do te permbledhe gjithe historine e grupit.